Բաղադրությունը`

  • 1 հատ բանան
  • 1 հատ խնձոր
  • 100 գրամ կարագ
  • 4 ճ/գ շաքարավազ
  • 1 հատ ձու
  • 100 գրամ վարսակի փաթիլներ
  • 50 գրամ վարսակի ալյուր
  • 100 գրամ գետնանուշ
  • 50 գրամ չամիչ
  • 1 թ/գ դարչին
  • 1 թ/գ փխրեցուցիչ
  • շաքարի փոշի զարդարանքի համար

Պատրաստման եղանակը`


1.Կարագը և շաքարավազը իրար հետ հարել, ավելացնել ձուն և շարունակել հարել: Երբ համասեռ զանգված ստացվի, ավելացնել քերած խնձորը և մանր կտրատած բանանը, լավ խառնել: Ապա ավելացնել վարսակի փաթիլները և խառնել:
2.Առանձին ամանի մեջ իրար խառնել վարսակի ալյուրը, փխրեցուցիչը և դարչինը: Ավելացնել խմորի վրա և հարել: Ավելացնել նաև մանրացրած գետնանուշը և լվացած չամիչը:
3.Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան: Խոհանոցային շրջանակի օգնությամբ ձևավորել թխվածքաբլիթները, որպեսզի հավասար լինեն: Կարելի է նաև գդալով անել, ուղղակի մի փոքր անհավասար կարող են ստացվել:
3. Եփել 20 -30 րոպե: Զարդարել շաքարի փոշիով:
Բարի ախորժակ

բանան խնձոր վարսակի փաթիլներ ձու կարագ շաքարավազ դարչինչամիչ գետնանուշ Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Տորտինո

Շոկոլադե բիսկվիտ

Էկլեր

Կիտրոնով թխվածք

Սև հաղարջով մաֆին

Շոկոլադե կեքս

Գազարով կեքս

Ծիրանով բիսկվիտ

Գազարով տորթ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Լեբկուխեն

Բանանով հաց

Շառլոտկա

Շոկոլադե տորթ

Շոկոլադով կեքսեր

Պասի թխվածքաբլիթ

Կեֆիրով թխվածք

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Տիրամիսու

Հաղարջով ալադի

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Սև հաղարջով կեքս

Ելակով ալադի

Բալը ձյան տակ

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Նուտելայով բրաունի

Սրտաձև էկլեր

Ձվով տապակած թելուկ

Տապակած մանդակ

Տորթ <<Պանչո>>

Բազուկով չեխական դերունի

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Դերունի

Տապակած խառը բանջար

Սպանախով ձվածեղ

Կաթով կարտոֆիլ

Մաղադանոսով կոտլետ

Հոնով և տանձով ջեմ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Նրբություն

Սխտորած վարսակի փաթիլներով

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ամերիկյան Փանքեյք

Վարսակի շիլա

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Կարմիր կաղամբով և խնձորով աղցան

Գազարով թխվածքաբլիթ

Սոբա

Մսով կոտլետ

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Ձվով տապակած շրեշտ

Միջինք (Տապլա)

Չիչխանով կոկտեյլ

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ղազան խորոված

Գլուխ սոխով ալադի

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Դդմիկով կոտլետ

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Ելակը բալզամիկ քացախով

Դդումով աղցան

Կոլդունի

Թաց շոկոլադե թխվածք

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Lյարդով տորթ

Կարտոֆիլով տորթ

Գազարով և լապշայով աղցան

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Գետնանուշի կարագ

Լավաշով իշխան

Աղցան <<Արքայազն>>

Արագ պատրաստվող միս

Ամանորյա

Սմուզի

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Բրոկոլիով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Մածունով թխվածքաբլիթ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Ռուլետ <<Վագրային>>

Կատալոնական աղցան

Սև հաղարջը ձմռան համար

Մայոնեզ տնային պայմաններում