Բաղադրությունը`

  • 1 հատ բանան
  • 1 հատ խնձոր
  • 100 գրամ կարագ
  • 4 ճ/գ շաքարավազ
  • 1 հատ ձու
  • 100 գրամ վարսակի փաթիլներ
  • 50 գրամ վարսակի ալյուր
  • 100 գրամ գետնանուշ
  • 50 գրամ չամիչ
  • 1 թ/գ դարչին
  • 1 թ/գ փխրեցուցիչ
  • շաքարի փոշի զարդարանքի համար

Պատրաստման եղանակը`


1.Կարագը և շաքարավազը իրար հետ հարել, ավելացնել ձուն և շարունակել հարել: Երբ համասեռ զանգված ստացվի, ավելացնել քերած խնձորը և մանր կտրատած բանանը, լավ խառնել: Ապա ավելացնել վարսակի փաթիլները և խառնել:
2.Առանձին ամանի մեջ իրար խառնել վարսակի ալյուրը, փխրեցուցիչը և դարչինը: Ավելացնել խմորի վրա և հարել: Ավելացնել նաև մանրացրած գետնանուշը և լվացած չամիչը:
3.Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան: Խոհանոցային շրջանակի օգնությամբ ձևավորել թխվածքաբլիթները, որպեսզի հավասար լինեն: Կարելի է նաև գդալով անել, ուղղակի մի փոքր անհավասար կարող են ստացվել:
3. Եփել 20 -30 րոպե: Զարդարել շաքարի փոշիով:
Բարի ախորժակ

բանան խնձոր վարսակի փաթիլներ ձու կարագ շաքարավազ դարչինչամիչ գետնանուշ Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Շոկոլադե բիսկվիտ

Էկլեր

Տորտինո

Կիտրոնով թխվածք

Լեբկուխեն

Բանանով հաց

Գազարով կեքս

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Ծիրանով բիսկվիտ

Գազարով տորթ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Շոկոլադե տորթ

Շոկոլադե կեքս

Սև հաղարջով մաֆին

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Շոկոլադով կեքսեր

Սալորով թխվածք

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Շառլոտկա

Բալը ձյան տակ

Սև հաղարջով կեքս

Ձվով տապակած թելուկ

Նուտելայով բրաունի

Պասի թխվածքաբլիթ

Ելակով ալադի

Տիրամիսու

Սրտաձև էկլեր

Հաղարջով ալադի

Վեգան Վաֆլի

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Բանանով հաց (Վեգան)

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Տապակած մանդակ

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Կեֆիրով թխվածք

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Տորթ <<Պանչո>>

Սպանախով ձվածեղ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Կաթով կարտոֆիլ

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Սխտորած վարսակի փաթիլներով

Կարմիր կաղամբով և խնձորով աղցան

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ամերիկյան Փանքեյք

Վարսակի շիլա

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Գազարով թխվածքաբլիթ

Ձվով տապակած շրեշտ

Մսով կոտլետ

Չիչխանով կոկտեյլ

Հոնով և տանձով ջեմ

Սոբա

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Միջինք (Տապլա)

Դերունի

Բազուկով չեխական դերունի

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Ամանորյա

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Գազարով և լապշայով աղցան

Կարտոֆիլով տորթ

Lյարդով տորթ

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Ռուլետ <<Վագրային>>

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Նրբություն

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Աղցան <<Արքայազն>>

Սմուզի

Կոլդունի

Դդումով աղցան

Բրոկոլիով ձվածեղ

Սև հաղարջը ձմռան համար

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Կատալոնական աղցան

Արագ պատրաստվող միս

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Լավաշով իշխան

Դանդուռով ձվածեղ

Մածունով թխվածքաբլիթ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ղազան խորոված

Գլուխ սոխով ալադի

Դդմիկով կոտլետ

Ելակը բալզամիկ քացախով

Գետնանուշի կարագ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Տապակած խառը բանջար