Բաղադրությունը`

  • 1 հատ բանան
  • 1 հատ խնձոր
  • 100 գրամ կարագ
  • 4 ճ/գ շաքարավազ
  • 1 հատ ձու
  • 100 գրամ վարսակի փաթիլներ
  • 50 գրամ վարսակի ալյուր
  • 100 գրամ գետնանուշ
  • 50 գրամ չամիչ
  • 1 թ/գ դարչին
  • 1 թ/գ փխրեցուցիչ
  • շաքարի փոշի զարդարանքի համար

Պատրաստման եղանակը`


1.Կարագը և շաքարավազը իրար հետ հարել, ավելացնել ձուն և շարունակել հարել: Երբ համասեռ զանգված ստացվի, ավելացնել քերած խնձորը և մանր կտրատած բանանը, լավ խառնել: Ապա ավելացնել վարսակի փաթիլները և խառնել:
2.Առանձին ամանի մեջ իրար խառնել վարսակի ալյուրը, փխրեցուցիչը և դարչինը: Ավելացնել խմորի վրա և հարել: Ավելացնել նաև մանրացրած գետնանուշը և լվացած չամիչը:
3.Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան: Խոհանոցային շրջանակի օգնությամբ ձևավորել թխվածքաբլիթները, որպեսզի հավասար լինեն: Կարելի է նաև գդալով անել, ուղղակի մի փոքր անհավասար կարող են ստացվել:
3. Եփել 20 -30 րոպե: Զարդարել շաքարի փոշիով:
Բարի ախորժակ

բանան խնձոր վարսակի փաթիլներ ձու կարագ շաքարավազ դարչինչամիչ գետնանուշ Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Տորտինո

Շոկոլադե բիսկվիտ

Կիտրոնով թխվածք

Էկլեր

Ծիրանով բիսկվիտ

Շոկոլադե տորթ

Շառլոտկա

Գազարով տորթ

Բանանով հաց

Սև հաղարջով մաֆին

Գազարով կեքս

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Լեբկուխեն

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Շոկոլադով կեքսեր

Շոկոլադե կեքս

Սալորով թխվածք

Տիրամիսու

Ելակով ալադի

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Ձվով տապակած թելուկ

Սրտաձև էկլեր

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Բալը ձյան տակ

Տապակած մանդակ

Նուտելայով բրաունի

Սև հաղարջով կեքս

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Հաղարջով ալադի

Տորթ <<Պանչո>>

Կեֆիրով թխվածք

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Պասի թխվածքաբլիթ

Չիչխանով կոկտեյլ

Աղցան <<Արքայազն>>

Ռուլետ <<Վագրային>>

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Սոբա

Մսով կոտլետ

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Բազուկով չեխական դերունի

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Հոնով և տանձով ջեմ

Ձվով տապակած շրեշտ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Ամերիկյան Փանքեյք

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Վարսակի շիլա

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Նրբություն

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Գազարով թխվածքաբլիթ

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Կարմիր կաղամբով և խնձորով աղցան

Սխտորած վարսակի փաթիլներով

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Սմուզի

Միջինք (Տապլա)

Դերունի

Դանդուռով ձվածեղ

Մածունով թխվածքաբլիթ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Գազարով և լապշայով աղցան

Կարտոֆիլով տորթ

Սև հաղարջը ձմռան համար

Գետնանուշի կարագ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ղազան խորոված

Դդումով աղցան

Դդմիկով կոտլետ

Կոլդունի

Ելակը բալզամիկ քացախով

Lյարդով տորթ

Կատալոնական աղցան

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Ամանորյա

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Տապակած խառը բանջար

Սպանախով ձվածեղ

Գլուխ սոխով ալադի

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Բրոկոլիով ձվածեղ

Արագ պատրաստվող միս

Թաց շոկոլադե թխվածք

Լավաշով իշխան

Կաթով կարտոֆիլ