Բաղադրությունը`

  • 1 հատ բանան
  • 1 հատ խնձոր
  • 100 գրամ կարագ
  • 4 ճ/գ շաքարավազ
  • 1 հատ ձու
  • 100 գրամ վարսակի փաթիլներ
  • 50 գրամ վարսակի ալյուր
  • 100 գրամ գետնանուշ
  • 50 գրամ չամիչ
  • 1 թ/գ դարչին
  • 1 թ/գ փխրեցուցիչ
  • շաքարի փոշի զարդարանքի համար

Պատրաստման եղանակը`


1.Կարագը և շաքարավազը իրար հետ հարել, ավելացնել ձուն և շարունակել հարել: Երբ համասեռ զանգված ստացվի, ավելացնել քերած խնձորը և մանր կտրատած բանանը, լավ խառնել: Ապա ավելացնել վարսակի փաթիլները և խառնել:
2.Առանձին ամանի մեջ իրար խառնել վարսակի ալյուրը, փխրեցուցիչը և դարչինը: Ավելացնել խմորի վրա և հարել: Ավելացնել նաև մանրացրած գետնանուշը և լվացած չամիչը:
3.Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան: Խոհանոցային շրջանակի օգնությամբ ձևավորել թխվածքաբլիթները, որպեսզի հավասար լինեն: Կարելի է նաև գդալով անել, ուղղակի մի փոքր անհավասար կարող են ստացվել:
3. Եփել 20 -30 րոպե: Զարդարել շաքարի փոշիով:
Բարի ախորժակ

բանան խնձոր վարսակի փաթիլներ ձու կարագ շաքարավազ դարչինչամիչ գետնանուշ Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Կիտրոնով թխվածք

Էկլեր

Շոկոլադե բիսկվիտ

Տորտինո

Լեբկուխեն

Սև հաղարջով մաֆին

Բանանով հաց

Շառլոտկա

Շոկոլադե կեքս

Ծիրանով բիսկվիտ

Շոկոլադե տորթ

Գազարով կեքս

Սրտաձև միջուկով կեքս

Գազարով տորթ

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Շոկոլադով կեքսեր

Սալորով թխվածք

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Ձվով տապակած թելուկ

Բալը ձյան տակ

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Սև հաղարջով կեքս

Տիրամիսու

Նուտելայով բրաունի

Ելակով ալադի

Պասի թխվածքաբլիթ

Սրտաձև էկլեր

Տապակած մանդակ

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Կեֆիրով թխվածք

Հաղարջով ալադի

Տորթ <<Պանչո>>

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Կաթով կարտոֆիլ

Դերունի

Մաղադանոսով կոտլետ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Սպանախով ձվածեղ

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Սխտորած վարսակի փաթիլներով

Կարմիր կաղամբով և խնձորով աղցան

Գազարով թխվածքաբլիթ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Վարսակի շիլա

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Ամերիկյան Փանքեյք

Ձվով տապակած շրեշտ

Միջինք (Տապլա)

Չիչխանով կոկտեյլ

Հոնով և տանձով ջեմ

Բազուկով չեխական դերունի

Մսով կոտլետ

Սոբա

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Տապակած խառը բանջար

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Ամանորյա

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Գազարով և լապշայով աղցան

Կարտոֆիլով տորթ

Lյարդով տորթ

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Ռուլետ <<Վագրային>>

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Նրբություն

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Աղցան <<Արքայազն>>

Սմուզի

Կոլդունի

Դդումով աղցան

Կատալոնական աղցան

Սև հաղարջը ձմռան համար

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Արագ պատրաստվող միս

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Լավաշով իշխան

Դանդուռով ձվածեղ

Մածունով թխվածքաբլիթ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ղազան խորոված

Գլուխ սոխով ալադի

Դդմիկով կոտլետ

Ելակը բալզամիկ քացախով

Գետնանուշի կարագ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)