Բաղադրությունը`

  • 250 գրամ ալյուր
  • 150 գրամ շաքարավազ
  • 2 թ/գ փխրեցուցիչ
  • 10 գրամ վանիլին
  • 1/2 թ/գ աղ
  • 100 գրամ ձեթ
  • 1 հատ ձու
  • 180 մլ կաթ
  • 1 բաժակ սև հաղարջ

Պատրաստման եղանակը`


1. Սկզբում իրար խառնել բոլոր չոր բաղադրիչները՝ ալյուրը, շաքարավազը, փխրեցուցիչը, աղը, վանիլինը, խառնել:
2.Մեկ այլ ամանի մեջ իրար հետ հարել ձուն, ձեթը, կաթը: Ստացված հեղուկ զանգվածը ավելացնել չոր բաղադրիչների մեջ, խառնել, ավելացնել սև հաղարջը, նորից խառնել և լցնել կեքսի ամանների մեջ: Դնել նախօրորք լավ տաքացրած ջեռոցի մեջ: Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


1․Այս բաղադրատոմսով ստացվում է 12 հատ մաֆին։

ձու ալյուր շաքարավազ ձեթ կաթ Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Էկլեր

Կիտրոնով թխվածք

Գազարով տորթ

Շոկոլադե բիսկվիտ

Շոկոլադե տորթ

Տորտինո

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Շոկոլադե կեքս

Ամերիկյան Փանքեյք

Պասի թխվածքաբլիթ

Ելակով ալադի

Շառլոտկա

Նուտելայով բրաունի

Սրտաձև միջուկով կեքս

Լեբկուխեն

Կեֆիրով թխվածք

Ծիրանով բիսկվիտ

Սև հաղարջով կեքս

Միջինք (Տապլա)

Գազարով կեքս

Հաղարջով ալադի

Տորթ <<Պանչո>>

Lյարդով տորթ

Կուլչա

Բանանով հաց

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Սալորով թխվածք

Կոլդունի

Բազուկով չեխական դերունի

Սրտաձև էկլեր

Տիրամիսու

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Շոկոլադով կեքսեր

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Սամոսա

Ռուլետ <<Վագրային>>

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Բալը ձյան տակ

Գազարով թխվածքաբլիթ

Կարտոֆիլով տորթ

Մաղադանոսով կոտլետ

Դդմիկով կոտլետ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Ձվով տապակած շրեշտ

Վեգան վաֆլի

Հոնով և տանձով ջեմ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Ձվով տապակած թելուկ

Չիչխանով կոկտեյլ

Բանանով հաց (Վեգան)

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Տապակած մանդակ

Ավելուկով ոսպապուր

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Մսով կոտլետ

Սոբա

Վարսակի շիլա

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Ամանորյա

Գազարով և լապշայով աղցան

Գլուխ սոխով ալադի

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Հավի միս «Բան-Բան»

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Սմուզի

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Աղցան <<Արքայազն>>

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Սոխառածով ավելուկի աղցան

Ելակը բալզամիկ քացախով

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Ընկույզով ավելուկ

Տապակած խառը բանջար

Դերունի

Կաթով կարտոֆիլ

Սպանախով ձվածեղ

Արագ պատրաստվող միս

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Դանդուռով ձվածեղ

Մածունով թխվածքաբլիթ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Կանաչ սխտորի մածուկ

Սև հաղարջը ձմռան համար

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ