Բաղադրությունը`

  • 250 գրամ ալյուր
  • 150 գրամ շաքարավազ
  • 2 թ/գ փխրեցուցիչ
  • 10 գրամ վանիլին
  • 1/2 թ/գ աղ
  • 100 գրամ ձեթ
  • 1 հատ ձու
  • 180 մլ կաթ
  • 1 բաժակ սև հաղարջ

Պատրաստման եղանակը`


1. Սկզբում իրար խառնել բոլոր չոր բաղադրիչները՝ ալյուրը, շաքարավազը, փխրեցուցիչը, աղը, վանիլինը, խառնել:
2.Մեկ այլ ամանի մեջ իրար հետ հարել ձուն, ձեթը, կաթը: Ստացված հեղուկ զանգվածը ավելացնել չոր բաղադրիչների մեջ, խառնել, ավելացնել սև հաղարջը, նորից խառնել և լցնել կեքսի ամանների մեջ: Դնել նախօրորք լավ տաքացրած ջեռոցի մեջ: Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


1․Այս բաղադրատոմսով ստացվում է 12 հատ մաֆին։

ձու ալյուր շաքարավազ ձեթ կաթ Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Էկլեր

Կիտրոնով թխվածք

Գազարով տորթ

Շոկոլադե տորթ

Շոկոլադե բիսկվիտ

Պասի թխվածքաբլիթ

Շոկոլադե կեքս

Տորտինո

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Ամերիկյան Փանքեյք

Լեբկուխեն

Գազարով կեքս

Կեֆիրով թխվածք

Նուտելայով բրաունի

Ելակով ալադի

Սալորով թխվածք

Շառլոտկա

Սրտաձև միջուկով կեքս

Ծիրանով բիսկվիտ

Միջինք (Տապլա)

Սև հաղարջով կեքս

Հաղարջով ալադի

Բանանով հաց

Lյարդով տորթ

Կուլչա

Տորթ <<Պանչո>>

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Գազարով թխվածքաբլիթ

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Շոկոլադով կեքսեր

Սրտաձև էկլեր

Մաղադանոսով կոտլետ

Բալը ձյան տակ

Տիրամիսու

Ռուլետ <<Վագրային>>

Բազուկով չեխական դերունի

Ձվով տապակած շրեշտ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Կարտոֆիլով տորթ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Դդմիկով կոտլետ

Սամոսա

Կոլդունի

Վեգան Վաֆլի

Սոբա

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Ձվով տապակած թելուկ

Հոնով և տանձով ջեմ

Չիչխանով կոկտեյլ

Ավելուկով ոսպապուր

Մսով կոտլետ

Նրբություն

Սմուզի

Վարսակի շիլա

Տապակած մանդակ

Աղցան <<Արքայազն>>

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Բանանով հաց (Վեգան)

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Կանաչ սխտորի մածուկ

Սև հաղարջը ձմռան համար

Կատալոնական աղցան

Մածունով թխվածքաբլիթ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Հավի միս «Բան-Բան»

Գլուխ սոխով ալադի

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Սոխառածով ավելուկի աղցան

Ելակը բալզամիկ քացախով

Բրոկոլիով ձվածեղ

Արագ պատրաստվող միս

Սպանախով ձվածեղ

Դերունի

Կաթով կարտոֆիլ

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Տապակած խառը բանջար

Գազարով և լապշայով աղցան

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Ամանորյա

Ընկույզով ավելուկ

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ