Բաղադրությունը`

  • 250 գրամ ալյուր
  • 150 գրամ շաքարավազ
  • 2 թ/գ փխրեցուցիչ
  • 10 գրամ վանիլին
  • 1/2 թ/գ աղ
  • 100 գրամ ձեթ
  • 1 հատ ձու
  • 180 մլ կաթ
  • 1 բաժակ սև հաղարջ

Պատրաստման եղանակը`


1. Սկզբում իրար խառնել բոլոր չոր բաղադրիչները՝ ալյուրը, շաքարավազը, փխրեցուցիչը, աղը, վանիլինը, խառնել:
2.Մեկ այլ ամանի մեջ իրար հետ հարել ձուն, ձեթը, կաթը: Ստացված հեղուկ զանգվածը ավելացնել չոր բաղադրիչների մեջ, խառնել, ավելացնել սև հաղարջը, նորից խառնել և լցնել կեքսի ամանների մեջ: Դնել նախօրորք լավ տաքացրած ջեռոցի մեջ: Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


1․Այս բաղադրատոմսով ստացվում է 12 հատ մաֆին։

ձու ալյուր շաքարավազ ձեթ կաթ Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Կիտրոնով թխվածք

Էկլեր

Տորտինո

Շոկոլադե բիսկվիտ

Շոկոլադե կեքս

Գազարով տորթ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Ամերիկյան Փանքեյք

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Պասի թխվածքաբլիթ

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Շոկոլադե տորթ

Նուտելայով բրաունի

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կուլչա

Ծիրանով բիսկվիտ

Կեֆիրով թխվածք

Սրտաձև միջուկով կեքս

Գազարով կեքս

Հաղարջով ալադի

Լեբկուխեն

Բանանով հաց

Տորթ <<Պանչո>>

Սև հաղարջով կեքս

Սալորով թխվածք

Ելակով ալադի

Շառլոտկա

Lյարդով տորթ

Միջինք (Տապլա)

Ռուլետ <<Վագրային>>

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Բազուկով չեխական դերունի

Ձվով տապակած շրեշտ

Գազարով թխվածքաբլիթ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Տիրամիսու

Բալը ձյան տակ

Շոկոլադով կեքսեր

Մաղադանոսով կոտլետ

Սրտաձև էկլեր

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Դդմիկով կոտլետ

Կարտոֆիլով տորթ

Կոլդունի

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Սամոսա

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Ավելուկով ոսպապուր

Մսով կոտլետ

Հոնով և տանձով ջեմ

Ձվով տապակած թելուկ

Չիչխանով կոկտեյլ

Գազարով և լապշայով աղցան

Սոբա

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Սմուզի

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Նրբություն

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Վարսակի շիլա

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Ամանորյա

Տապակած մանդակ

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Ելակը բալզամիկ քացախով

Բրոկոլիով ձվածեղ

Արագ պատրաստվող միս

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Սոխառածով ավելուկի աղցան

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Կատալոնական աղցան

Դանդուռով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Կանաչ սխտորի մածուկ

Սև հաղարջը ձմռան համար

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Կաթով կարտոֆիլ

Սպանախով ձվածեղ

Գլուխ սոխով ալադի

Մածունով թխվածքաբլիթ

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Դերունի

Տապակած խառը բանջար

Ընկույզով ավելուկ

Հավի միս «Բան-Բան»

Աղցան <<Արքայազն>>

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ