Բաղադրությունը`

  • 250 գրամ ալյուր
  • 150 գրամ շաքարավազ
  • 2 թ/գ փխրեցուցիչ
  • 10 գրամ վանիլին
  • 1/2 թ/գ աղ
  • 100 գրամ ձեթ
  • 1 հատ ձու
  • 180 մլ կաթ
  • 1 բաժակ սև հաղարջ

Պատրաստման եղանակը`


1. Սկզբում իրար խառնել բոլոր չոր բաղադրիչները՝ ալյուրը, շաքարավազը, փխրեցուցիչը, աղը, վանիլինը, խառնել:
2.Մեկ այլ ամանի մեջ իրար հետ հարել ձուն, ձեթը, կաթը: Ստացված հեղուկ զանգվածը ավելացնել չոր բաղադրիչների մեջ, խառնել, ավելացնել սև հաղարջը, նորից խառնել և լցնել կեքսի ամանների մեջ: Դնել նախօրորք լավ տաքացրած ջեռոցի մեջ: Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


1․Այս բաղադրատոմսով ստացվում է 12 հատ մաֆին։

ձու ալյուր շաքարավազ ձեթ կաթ Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Էկլեր

Կիտրոնով թխվածք

Շոկոլադե կեքս

Գազարով տորթ

Պասի թխվածքաբլիթ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Շոկոլադե բիսկվիտ

Ամերիկյան Փանքեյք

Շոկոլադե տորթ

Տորտինո

Շառլոտկա

Կեֆիրով թխվածք

Սև հաղարջով կեքս

Կուլչա

Լեբկուխեն

Բանանով հաց

Գազարով կեքս

Նուտելայով բրաունի

Ելակով ալադի

Ծիրանով բիսկվիտ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Միջինք (Տապլա)

Սրտաձև միջուկով կեքս

Տորթ <<Պանչո>>

Հաղարջով ալադի

Lյարդով տորթ

Դդմիկով կոտլետ

Շոկոլադով կեքսեր

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Բազուկով չեխական դերունի

Բալը ձյան տակ

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Մաղադանոսով կոտլետ

Ռուլետ <<Վագրային>>

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ձվով տապակած շրեշտ

Կոլդունի

Տիրամիսու

Թաց շոկոլադե թխվածք

Գազարով թխվածքաբլիթ

Սրտաձև էկլեր

Կարտոֆիլով տորթ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Սամոսա

Սպանախով ձվածեղ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Կաթով կարտոֆիլ

Սոբա

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Տապակած մանդակ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Վարսակի շիլա

Ավելուկով ոսպապուր

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Հոնով և տանձով ջեմ

Ձվով տապակած թելուկ

Չիչխանով կոկտեյլ

Մսով կոտլետ

Դերունի

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Սև հաղարջը ձմռան համար

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Ամանորյա

Գազարով և լապշայով աղցան

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Նրբություն

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Սմուզի

Աղցան <<Արքայազն>>

Գլուխ սոխով ալադի

Հավի միս «Բան-Բան»

Բրոկոլիով ձվածեղ

Կատալոնական աղցան

Արագ պատրաստվող միս

Ընկույզով ավելուկ

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Կանաչ սխտորի մածուկ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Սոխառածով ավելուկի աղցան

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ելակը բալզամիկ քացախով

Մածունով թխվածքաբլիթ

Դանդուռով ձվածեղ

Տապակած խառը բանջար