Սրտաձև միջուկով կեքս
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Ապրիլի 18 2016թԴիտումներ` 4542
1․Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել մածունը և հալած կարագը։
2․Ալյուրի մեջ ավելացնել աղը և փխրեցուցիչը։
3․Հեղուկ զանգվածը լցնել չորի վրա և խառնել։ Առանձնացնել ստացված խմորի 1/3 և ավելացնել կարմիր գունաներկ։ Լցնել ֆորմայի մեջ և եփել 10 րոպե։ Պատրաստի խմորը թողնել, որ հովանա։ Սրտաձև ֆորմայով սրտիկներ ստանալ։
4 Մնացած խմորը լցնել կեքսի ֆորմանների մեջ, դնել սրտաձև խմորը և եփել 15 րոպե 205 աստիճան վառարանում։ Զարդարել հարած սերուցքով։
Բարի ախորժակ
ալյուր ձու մածուն կարագ Սուրբ Վալենտին Թխվածքներ և տորթեր