Բաղադրությունը`

  • 120 գրամ նուտելա
  • 1 հատ ձու
  • 5 ճ/գ ալյուր

Պատրաստման եղանակը`


1․Ձուն հարել, ավելացնել նուտելան և շարունակել հարել, մինչև կստավի համասեռ զանգված։ Ավելացնել մաղով անցկացրած ալյուրը և խառնել։
2․Ջեռոցը տաքացնել 175 աստիճան։ Կեքսի ամանների մեջ դնել կեքսի համար նախատեսված թղթերից և լցնելլ խմորը։ Եփել 20 րոպե։ Ստացվում է 5-6 հատ։
Բարի ախորժակ

նուտելա ձու ալյուր Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Սև հաղարջով կեքս

Գազարով տորթ

Սև հաղարջով մաֆին

Տորտինո

Շոկոլադե բիսկվիտ

Էկլեր

Սրտաձև միջուկով կեքս

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Սալորով թխվածք

Կիտրոնով թխվածք

Շոկոլադե կեքս

Շոկոլադե տորթ

Տորթ <<Պանչո>>

Շառլոտկա

Լեբկուխեն

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Ծիրանով բիսկվիտ

Հաղարջով ալադի

Սրտաձև էկլեր

Դդմիկով կոտլետ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Տիրամիսու

Գազարով թխվածքաբլիթ

Ամերիկյան Փանքեյք

Բազուկով չեխական դերունի

Բալը ձյան տակ

Ռուլետ <<Վագրային>>

Մաղադանոսով կոտլետ

Ելակով ալադի

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Կոլդունի

Lյարդով տորթ

Կեֆիրով թխվածք

Բանանով հաց

Գազարով կեքս

Պասի թխվածքաբլիթ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Կարտոֆիլով տորթ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Ձվով տապակած թելուկ

Մսով կոտլետ

Սոբա

Ավելուկով ոսպապուր

Միջինք (Տապլա)

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Նրբություն

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Տապակած մանդակ

Ձվով տապակած շրեշտ

Աղցան <<Արքայազն>>

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Սպանախով ձվածեղ

Գլուխ սոխով ալադի

Կատալոնական աղցան

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Մածունով թխվածքաբլիթ

Դանդուռով ձվածեղ

Սամոսա

Արագ պատրաստվող միս

Դերունի

Ամանորյա

Շոկոլադով կեքսեր

Կուլչա

Տապակած խառը բանջար

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Գազարով և լապշայով աղցան

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ