Բաղադրությունը`

  • 120 գրամ նուտելա
  • 1 հատ ձու
  • 5 ճ/գ ալյուր

Պատրաստման եղանակը`


1․Ձուն հարել, ավելացնել նուտելան և շարունակել հարել, մինչև կստավի համասեռ զանգված։ Ավելացնել մաղով անցկացրած ալյուրը և խառնել։
2․Ջեռոցը տաքացնել 175 աստիճան։ Կեքսի ամանների մեջ դնել կեքսի համար նախատեսված թղթերից և լցնելլ խմորը։ Եփել 20 րոպե։ Ստացվում է 5-6 հատ։
Բարի ախորժակ

նուտելա ձու ալյուր Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Սև հաղարջով կեքս

Գազարով տորթ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Շոկոլադե տորթ

Սև հաղարջով մաֆին

Շոկոլադե բիսկվիտ

Տորտինո

Շոկոլադե կեքս

Տորթ <<Պանչո>>

Էկլեր

Սալորով թխվածք

Կիտրոնով թխվածք

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Ամերիկյան Փանքեյք

Ծիրանով բիսկվիտ

Դդմիկով կոտլետ

Շառլոտկա

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Տիրամիսու

Մաղադանոսով կոտլետ

Բալը ձյան տակ

Ելակով ալադի

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Գազարով թխվածքաբլիթ

Լեբկուխեն

Սրտաձև էկլեր

Բազուկով չեխական դերունի

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Կոլդունի

Կեֆիրով թխվածք

Հաղարջով ալադի

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Բանանով հաց

Lյարդով տորթ

Ռուլետ <<Վագրային>>

Պասի թխվածքաբլիթ

Գազարով կեքս

Թաց շոկոլադե թխվածք

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Սոբա

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Ձվով տապակած շրեշտ

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Միջինք (Տապլա)

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Ավելուկով ոսպապուր

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Բանանով հաց (Վեգան)

Վեգան վաֆլի

Աղցան <<Արքայազն>>

Շոկոլադով կեքսեր

Մսով կոտլետ

Տապակած մանդակ

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Սամոսա

Բրոկոլիով ձվածեղ

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Արագ պատրաստվող միս

Գլուխ սոխով ալադի

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Մածունով թխվածքաբլիթ

Դանդուռով ձվածեղ

Գազարով և լապշայով աղցան

Կուլչա

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Ամանորյա

Սպանախով ձվածեղ

Դերունի

Կարտոֆիլով տորթ

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Տապակած խառը բանջար

Ձվով տապակած թելուկ