Բաղադրությունը`

  • 120 գրամ նուտելա
  • 1 հատ ձու
  • 5 ճ/գ ալյուր

Պատրաստման եղանակը`


1․Ձուն հարել, ավելացնել նուտելան և շարունակել հարել, մինչև կստավի համասեռ զանգված։ Ավելացնել մաղով անցկացրած ալյուրը և խառնել։
2․Ջեռոցը տաքացնել 175 աստիճան։ Կեքսի ամանների մեջ դնել կեքսի համար նախատեսված թղթերից և լցնելլ խմորը։ Եփել 20 րոպե։ Ստացվում է 5-6 հատ։
Բարի ախորժակ

նուտելա ձու ալյուր Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Շոկոլադե տորթ

Տորտինո

Շոկոլադե բիսկվիտ

Շոկոլադե կեքս

Սև հաղարջով կեքս

Գազարով տորթ

Կիտրոնով թխվածք

Սրտաձև միջուկով կեքս

Էկլեր

Տորթ <<Պանչո>>

Սև հաղարջով մաֆին

Ռուլետ <<Վագրային>>

Բազուկով չեխական դերունի

Ծիրանով բիսկվիտ

Տիրամիսու

Գազարով կեքս

Ելակով ալադի

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Բալը ձյան տակ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Մաղադանոսով կոտլետ

Սրտաձև էկլեր

Լեբկուխեն

Շառլոտկա

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Հաղարջով ալադի

Դդմիկով կոտլետ

Lյարդով տորթ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Կոլդունի

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Բանանով հաց

Ամերիկյան Փանքեյք

Կեֆիրով թխվածք

Գազարով թխվածքաբլիթ

Պասի թխվածքաբլիթ

Տապակած մանդակ

Սպանախով ձվածեղ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Նրբություն

Ավելուկով ոսպապուր

Դերունի

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Միջինք (Տապլա)

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Սոբա

Ձվով տապակած շրեշտ

Ձվով տապակած թելուկ

Մսով կոտլետ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Արագ պատրաստվող միս

Սամոսա

Գլուխ սոխով ալադի

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Գազարով և լապշայով աղցան

Կուլչա

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Կարտոֆիլով տորթ

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Ամանորյա

Աղցան <<Արքայազն>>

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Բրոկոլիով ձվածեղ

Շոկոլադով կեքսեր

Մածունով թխվածքաբլիթ

Դանդուռով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Կատալոնական աղցան

Տապակած խառը բանջար