Դանդուռով և դդմիկով աղցան
Անի Նալբանդյան · հոկտեմբեր 16 2015Դիտումներ 8399
Բաղադրությունը`
- 80 գրամ դանդուռ
- 120 գրամ դդմիկ
- 40 գրամ քամած մածուն
- մաղադանոս
- սխտոր
- սև և կարմիր պղպեղ
- աղ
Պատրաստման եղանակը`
1.Դդմիկը մաքրել, կտրատել 2 սմ հաստությամբ խորանարդիկների և խաշել աղ արած եռացող ջրի մեջ:
2.Դանդուռը լվանալ սառը ջրով, կտրատել 3-4 սմ երկարությամբ կտորների և նույնպես խաշել աղ արած եռացող ջրի մեջ:
3Աղցանամանի մեջ լցնել խաշած դդմիկը և դանդուռը, ավելացնել մանր կտրատած սխտորը, աղը, սև և կարմիր պղպեղը, քամած մածունը և բոլորը միասին խառնել:
Բարի ախորժակ