Դդմիկով օրզո

Անի Նալբանդյան · նոյեմբեր 1 2015
Դիտումներ 6436

Բրնձանման այս պաստան շատ համեղ է ստացվում դդմիկով և սխտորով:

Բաղադրությունը`

  • 1 բաժակ օրզո
  • 2 հատ դդմիկ
  • 3 պճեղ սխտոր
  • սամիթ
  • զեյթունի ձեթ
  • աղ
  • սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


Դդմիկը լվանալ և կտրատել 0.5 սմ հաստությամբ կիսալուսնաձև կտորների: Սխտորը մանր կտրատել: Թավայի մեջ ձեթ լցնել, տաքացնել և ավելացնել կտրատած դդմիկները ու սխտորը, տապակել մոտ 5 րոպե, ապա ավելացնել օրզոն և շարունակել տապակել ևս 5 րոպե: Ավելացնել 2 բաժակ եռացրած տաք ջուր, կափարիչը փակել և թողնել, որ եփվի: Ընթացքում հետևել, անհրաժեշտությամբ դեպքում ջուր ավելացնել: Մատուցել տաք վիճակում:
Բարի ախորժակ

տաք ուտեստներդդմիկսխտորսամիթօրզո

Նմանատիպ գրառումներ
Դդմիկով և սնկով սոտե
Տապակած կարտոֆիլը դդմիկով
Դդմիկով կոտլետ
Հավի կրծքամսով և դդմիկով կոտլետ
Խոզի միսը բանկայի մեջ
Սպանախով և դդմիկով դերունի
Դդմիկով պեննե
Տապակած հավը լիմոնով
Դդմիկով սոտե
Մատղաշ կարտոֆիլով և հավի բդիկներով ռագու