Բաղադրությունը`

  • 250 գրամ բրոկոլի
  • 2 հատ ձու
  • 60 գրամ կարագ
  • աղ
  • սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Բրոկոլին լվանալ, բաժանել փոքր կտորների և եփել աղ արած եռացող ջրի մեջ մեջ: Պատրաստ լինելուց հետո քամել ջուրը:
2.Ձուն հարել աղի և սև պղպեղի հետ: Թավայի մեջ հալեցնել յուղը, ավելացնել եփված բրոկոլին, տապակել 2-3 րոպե, ապա ավելացնել հարած ձուն: Կափարիչը փակել և եփել մինչև ձվի պատրաստ լինելը: Մատուցել տաք վիճակում:
Բարի ախորժակ

բրոկոլի ձու Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Դանդուռով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Սպանախով ձվածեղ

Բանանով հաց

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Դերունի

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Հավի կրծքամիսը բրոկոլիով

Սրտաձև էկլեր

Էկլեր

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Տապակած խառը բանջար

Սրտաձև միջուկով կեքս

Նուտելայով բրաունի

Տապակած մանդակ

Կիտրոնով թխվածք

Ամերիկյան Փանքեյք

Բանջարեղենային միքս

Ավոկադոյով տոստ

Վարսակի շիլա

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Ձվով տապակած շրեշտ

Գազարով տորթ

Ձվով տապակած թելուկ

Մսով կոտլետ

Սոբա

Տիրամիսու

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Բազուկով չեխական դերունի

Շոկոլադե տորթ

Տորթ <<Պանչո>>

Ամանորյա

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Lյարդով տորթ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կարտոֆիլով տորթ

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Հաղարջով ալադի

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Աղցան <<Արքայազն>>

Ռուլետ <<Վագրային>>

Շոկոլադով կեքսեր

Գազարով և լապշայով աղցան

Կոլդունի

Դդմիկով խավիար

Սև հաղարջով մաֆին

Ծիրանով բիսկվիտ

Կատալոնական աղցան

Արագ պատրաստվող միս

Սև հաղարջով կեքս

Գետնանուշի կարագ

Տորտինո

Շոկոլադե կեքս

Գլուխ սոխով ալադի

Շոկոլադե բիսկվիտ

Ելակով ալադի

Դդմիկով կոտլետ

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ