Բաղադրությունը`

  • 250 գրամ բրոկոլի
  • 2 հատ ձու
  • 60 գրամ կարագ
  • աղ
  • սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Բրոկոլին լվանալ, բաժանել փոքր կտորների և եփել աղ արած եռացող ջրի մեջ մեջ: Պատրաստ լինելուց հետո քամել ջուրը:
2.Ձուն հարել աղի և սև պղպեղի հետ: Թավայի մեջ հալեցնել յուղը, ավելացնել եփված բրոկոլին, տապակել 2-3 րոպե, ապա ավելացնել հարած ձուն: Կափարիչը փակել և եփել մինչև ձվի պատրաստ լինելը: Մատուցել տաք վիճակում:
Բարի ախորժակ

բրոկոլի ձու Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դերունի

Դանդուռով ձվածեղ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Սպանախով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Բանանով հաց

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Մսով կոտլետ

Նուտելայով բրաունի

Սոբա

Տիրամիսու

Ձվով տապակած թելուկ

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Աղցան <<Արքայազն>>

Ռուլետ <<Վագրային>>

Սրտաձև միջուկով կեքս

Շոկոլադով կեքսեր

Հավի կրծքամիսը բրոկոլիով

Ձվով տապակած շրեշտ

Բազուկով չեխական դերունի

Կիտրոնով թխվածք

Ավոկադոյով տոստ

Վարսակի շիլա

Սալորով թխվածք

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Ավոկադոյով և սնկով տոստ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Բանջարեղենային միքս

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Հաղարջով ալադի

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Տապակած մանդակ

Ամերիկյան Փանքեյք

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Ելակով ալադի

Շոկոլադե բիսկվիտ

Դդմիկով կոտլետ

Տորտինո

Գետնանուշի կարագ

Տորթ <<Պանչո>>

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Շոկոլադե կեքս

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կարտոֆիլով տորթ

Գազարով և լապշայով աղցան

Կոլդունի

Գլուխ սոխով ալադի

Ամանորյա

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Գազարով տորթ

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Սրտաձև էկլեր

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Lյարդով տորթ

Էկլեր

Արագ պատրաստվող միս

Կատալոնական աղցան

Դդմիկով խավիար

Սև հաղարջով մաֆին

Ծիրանով բիսկվիտ

Շոկոլադե տորթ

Սև հաղարջով կեքս

Տապակած խառը բանջար