Բաղադրությունը`

  • 250 գրամ բրոկոլի
  • 2 հատ ձու
  • 60 գրամ կարագ
  • աղ
  • սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Բրոկոլին լվանալ, բաժանել փոքր կտորների և եփել աղ արած եռացող ջրի մեջ մեջ: Պատրաստ լինելուց հետո քամել ջուրը:
2.Ձուն հարել աղի և սև պղպեղի հետ: Թավայի մեջ հալեցնել յուղը, ավելացնել եփված բրոկոլին, տապակել 2-3 րոպե, ապա ավելացնել հարած ձուն: Կափարիչը փակել և եփել մինչև ձվի պատրաստ լինելը: Մատուցել տաք վիճակում:
Բարի ախորժակ

բրոկոլի ձու Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դերունի

Դանդուռով ձվածեղ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Սպանախով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Բանանով հաց

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Նուտելայով բրաունի

Ձվով տապակած թելուկ

Մսով կոտլետ

Սոբա

Բազուկով չեխական դերունի

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Հավի կրծքամիսը բրոկոլիով

Սրտաձև միջուկով կեքս

Հաղարջով ալադի

Ռուլետ <<Վագրային>>

Շոկոլադով կեքսեր

Տիրամիսու

Աղցան <<Արքայազն>>

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Վարսակի շիլա

Բանջարեղենային միքս

Ավոկադոյով տոստ

Սալորով թխվածք

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Ամերիկյան Փանքեյք

Կիտրոնով թխվածք

Տապակած խառը բանջար

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Տապակած մանդակ

Ձվով տապակած շրեշտ

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Ելակով ալադի

Շոկոլադե բիսկվիտ

Դդմիկով կոտլետ

Տորտինո

Գետնանուշի կարագ

Տորթ <<Պանչո>>

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Շոկոլադե կեքս

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կարտոֆիլով տորթ

Գազարով և լապշայով աղցան

Կոլդունի

Գլուխ սոխով ալադի

Ամանորյա

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Գազարով տորթ

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Սրտաձև էկլեր

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Էկլեր

Արագ պատրաստվող միս

Կատալոնական աղցան

Դդմիկով խավիար

Սև հաղարջով մաֆին

Ծիրանով բիսկվիտ

Շոկոլադե տորթ

Սև հաղարջով կեքս

Lյարդով տորթ