Բաղադրությունը`

  • 250 գրամ բրոկոլի
  • 2 հատ ձու
  • 60 գրամ կարագ
  • աղ
  • սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Բրոկոլին լվանալ, բաժանել փոքր կտորների և եփել աղ արած եռացող ջրի մեջ մեջ: Պատրաստ լինելուց հետո քամել ջուրը:
2.Ձուն հարել աղի և սև պղպեղի հետ: Թավայի մեջ հալեցնել յուղը, ավելացնել եփված բրոկոլին, տապակել 2-3 րոպե, ապա ավելացնել հարած ձուն: Կափարիչը փակել և եփել մինչև ձվի պատրաստ լինելը: Մատուցել տաք վիճակում:
Բարի ախորժակ

բրոկոլի ձու Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Դանդուռով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Բանանով հաց

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Դերունի

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Սպանախով ձվածեղ

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Մաղադանոսով կոտլետ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Նուտելայով բրաունի

Ձվով տապակած թելուկ

Բազուկով չեխական դերունի

Հավի կրծքամիսը բրոկոլիով

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Տապակած խառը բանջար

Սրտաձև միջուկով կեքս

Մսով կոտլետ

Տիրամիսու

Սալորով թխվածք

Ավոկադոյով տոստ

Վարսակի շիլա

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Բրնձով պուդինգ (վեգան)

Ավոկադոյով և սնկով տոստ

Բանջարեղենային միքս

Ամերիկյան Փանքեյք

Էկլեր

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Ձվով տապակած շրեշտ

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Տապակած մանդակ

Կիտրոնով թխվածք

Սոբա

Արագ պատրաստվող միս

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Տորթ <<Պանչո>>

Ամանորյա

Lյարդով տորթ

Կարտոֆիլով տորթ

Գազարով և լապշայով աղցան

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Հաղարջով ալադի

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Աղցան <<Արքայազն>>

Ռուլետ <<Վագրային>>

Շոկոլադով կեքսեր

Կոլդունի

Գլուխ սոխով ալադի

Սև հաղարջով կեքս

Շոկոլադե տորթ

Ծիրանով բիսկվիտ

Կատալոնական աղցան

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Սրտաձև էկլեր

Գազարով տորթ

Դդմիկով խավիար

Սև հաղարջով մաֆին

Շոկոլադե բիսկվիտ

Շոկոլադե կեքս

Ելակով ալադի

Դդմիկով կոտլետ

Գետնանուշի կարագ

Տորտինո

Խնձորով վարսակի փաթիլներ