Բաղադրությունը`

  • 250 գրամ բրոկոլի
  • 2 հատ ձու
  • 60 գրամ կարագ
  • աղ
  • սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Բրոկոլին լվանալ, բաժանել փոքր կտորների և եփել աղ արած եռացող ջրի մեջ մեջ: Պատրաստ լինելուց հետո քամել ջուրը:
2.Ձուն հարել աղի և սև պղպեղի հետ: Թավայի մեջ հալեցնել յուղը, ավելացնել եփված բրոկոլին, տապակել 2-3 րոպե, ապա ավելացնել հարած ձուն: Կափարիչը փակել և եփել մինչև ձվի պատրաստ լինելը: Մատուցել տաք վիճակում:
Բարի ախորժակ

բրոկոլի ձու Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Բանանով հաց

Սպանախով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դերունի

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Տապակած խառը բանջար

Սրտաձև էկլեր

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Սրտաձև միջուկով կեքս

Հավի կրծքամիսը բրոկոլիով

Էկլեր

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Նուտելայով բրաունի

Կիտրոնով թխվածք

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Տապակած մանդակ

Ամերիկյան Փանքեյք

Վարսակի շիլա

Բանջարեղենային միքս

Ձվով տապակած շրեշտ

Տիրամիսու

Գազարով տորթ

Ձվով տապակած թելուկ

Մսով կոտլետ

Սոբա

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Բազուկով չեխական դերունի

Շոկոլադե տորթ

Տորթ <<Պանչո>>

Ամանորյա

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Lյարդով տորթ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կարտոֆիլով տորթ

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Հաղարջով ալադի

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Աղցան <<Արքայազն>>

Ռուլետ <<Վագրային>>

Շոկոլադով կեքսեր

Գազարով և լապշայով աղցան

Կոլդունի

Դդմիկով խավիար

Սև հաղարջով մաֆին

Ծիրանով բիսկվիտ

Կատալոնական աղցան

Արագ պատրաստվող միս

Սև հաղարջով կեքս

Գետնանուշի կարագ

Տորտինո

Շոկոլադե կեքս

Գլուխ սոխով ալադի

Շոկոլադե բիսկվիտ

Ելակով ալադի

Դդմիկով կոտլետ

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ