Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ
Անի Նալբանդյան · դեկտեմբեր 12 2014Դիտումներ 4201
Նախաճաշը կարող է լինել ոչ միայն հագեցնող և սննդարար, այլ նաև գեղեցիկ և տրամադրություն բարձրացնող: Առավոտները սկսեք ստեղծագործական ջիղով:
Բաղադրությունը`
- 8 կտոր տոստ
- 6 կտոր խոզապուխտ
- 6 հատ ձու
- 50 գրամ պինդ պանիր
- 50 գրամ կարագ
- ծիթրոն
- աղ,պղպեղ
Պատրաստման եղանակը`
Կեքս պատրաստելու տարան կարագապատել: Հացերի չոր մասերը հանել, փափուկ մասերը կլոր-կլոր կտրատել, որոնք էլ կլինեն զամբյուղի հատակները: Պատերը սարքելու համար հացը բաժանել երկու մասի: Մի կեսը թողնել ամբողջական, իսկ մյուս կեսից կտրել 1/3 մասը: Պատերը հավաքել հատակի շուրջը: Կարագը հալեցնել և քսել զամբյուղների հատակին և պատերին: Ցանել քերած պանիրը, դնել խոզապուխտը, զգուշորեն ավելացնել ձուն, համեմել աղով ու ծիթրոնով և դնել 180 տաքությամբ ջեռոցում 20 րոպեով:
ձունախաճաշպանիրկարագտոստխոզապուխտծիտրոն
Նմանատիպ գրառումներ

Նախաճաշը կարելի է դարձնել համեղ և օգտակար դանդուռով ձվածեղի շնորհիվ։ Պատրաստեք և վայելեք այս անչափ համեղ և օգտակար բույսը։

Նախաճաշը օրվա սննդակարգի կարևոր մասն է, բայց շատ հաճախ մենք այն բաց ենք թողնում առավոտյան շատ քիչ ժամանակ ունենալու պատճառով։ Առաջարկում եմ նախաճաշ, որը կարող ենք պատրաստել երեկոյան, իսկ առավոտյան մնում է միայն վայելել համեղ և առողջարար նախաճաշը։
