Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Հունիսի 19 2016թԴիտումներ` 5601
1․Կարտոֆիլը և դդմիկը լվանալ, մաքրել և կտրատել 1սմ*1սմ խորանարդիկներով։ Տապակել տաքացրած ձեթի մեջ տաս րոպե։ Ավելացնել կանաչ սոխև և տապակել ևս 2-3 րոպե։ Համեմել աղով։
2․Ձուն հարել, համեմել աղով և պղպեղներով։ Ավելացնել բանջարեղենի վրա և կափարիչով փակել։ Պարբերաբար խառնել մինչև ձուն եփվի։ Զարդարել կտրատած համեմով։
կարտոֆիլ դդմիկ ձու կանաչ սոխ համմե Նախաճաշ