Բաղադրությունը`

  • 2 հատ պիտա կամ 4 հատ փարաթա
  • 2 կապ սպանախ
  • 2 հատ լոլիկ
  • 50 գրամ ֆետտա
  • 4 հատ ձու
  • զեյթունի ձեթ
  • աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Պիտան հորիզոնական ուղղությամբ բաժանել 2 մասի, վերևի շերտի վրա քսել զեյթունի ձեթ և 5 րոպե դնել վառանարում, որպեսզի հացը թարմանա և կարմրի։ Իսկ եթե թարմ թխված փարաթա եք օգտագործում, ապա այս քայլը կարող եք բաց թողնել։
2․Թավան տաքացնել, ավելացնել զեյթունի ձեթ։ Սպանախը լվանալ և տապակել ձեթի մեջ 5 րոպե։
3․Լոլիկը լվանալ, կլպել, կտրատել կլոր-կլոր, համեմել աղով և սև պղպեղով։
4․Տապակած սպանախը դնել հացի վրա, վրան շարել կտրատած լոլիկները, մեջտեղում կոտրել ձուն, վրան ավելացնել մանրացրած ֆետան։ Դնել 175 C ջեռոցում 5-10 րոպե կախված նրանից, թե ձուն ինչքան եփված եք սիրում։ Մատուցել անմիջապես տաք վիճակում։
Բարի ախորժակ

փարաթա պիտա սպանախ լոլիկ ֆետտա ձու Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Սպանախով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Բանանով հաց

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Դանդուռով ձվածեղ

Դդմիկով խավիար

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Կատալոնական աղցան

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Դերունի

Խորոված լոլիկով սոուս

Տժվժիկ

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Բրնձով շոգեխաշած կաղամբ

Սմբուկով կրեմ-ապուր

Սմբուկով կորեական աղցան

Լյարդով աղցան

Խեկը բանջարեղենով

Էկլեր

Չաշուշուլի դդմի սերմերով

Խորոված սմբուկով և պղպեղով աղցան

Աջափսանդալի

Նուտելայով բրաունի

Բազուկով չեխական դերունի

Տապակած խառը բանջար

Ձվով տապակած թելուկ

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Սրտաձև միջուկով կեքս

Իմամ Բայալդի

Դդմիկով պեննե

Սպանախով և դդմիկով դերունի

Տիրամիսու

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Բաբա Գանուշ

Սալորով թխվածք

Կոտեմով և լոլիկով աղցան

Շոգեխաշած կաղամբը դդմիկով

Սագախոտով և ավոկադոյով աղցան

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Ավոկադոյով և սնկով տոստ

Գունեղ դանդուռ

Բրնձով պուդինգ (վեգան)

Կոտեմ ու ռուկոլա

Հատիկ լոբով և ռուկոլայով աղցան

Սնկով և սպանախով սոտե

Ավոկադոյով տոստ

Հում դդմիկով աղցան

Կարմիր լոբով և հազարով աղցան

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Ձվով տապակած շրեշտ

Սրտաձև էկլեր

Սոբա

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Կիտրոնով թխվածք

Տապակած մանդակ

Իշխանը բանջարեղենային բարձիկի վրա

Վարսակի շիլա

Ամերիկյան Փանքեյք

Ալու Գոբի

Բլղուրով և մանդակով փլավ

Մսով կոտլետ

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Կոլդունի

Սպանախով աղցան

Գազարով և լապշայով աղցան

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Lյարդով տորթ

Կարտոֆիլով տորթ

Սպանախով ոչխարի միս

Գլուխ սոխով ալադի

Շոկոլադե բիսկվիտ

Դանդուռով ամառային աղցան

Ռուկոլայով աղցան

Հունական աղցան

Շոկոլադե կեքս

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Տորթ <<Պանչո>>

Շոկոլադով կեքսեր

Ռուլետ <<Վագրային>>

Աղցան <<Արքայազն>>

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Այծի մսով Կարրի

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Ամանորյա

Կոտլետներ ջեռոցում

Հաղարջով ալադի

Թաթարական Ազու

Տապակած մատղաշ կարտոֆիլ

Ելակով ալադի

Սիրամարգի պոչ

Բամիայով ոչխարի միս

Սպագետի սմբուկի սոուսով

Դանդուռով աղցան

Սմբուկը լոլիկի հյութի մեջ

Օրզոյով բանջարեղենային աղցան

Տապակած հավը լիմոնով

Մարինացված կանաչ լոբի

Այծի միսը գինով եփված

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Արագ պատրաստվող միս

Հում դանդուռով աղցան

Աղցան <<Արևոտ դդում>>

Կանաչ սխտորը լոլիկով

Դդմիկով սոտե

Մատղաշ կարտոֆիլով և հավի բդիկներով ռագու

Կանաչ լոբով ամառային ճաշ

Գետնանուշի կարագ

Տորտինո

Դդմիկով կոտլետ

Լահմաջո

Սև հաղարջով մաֆին

Սմբուկով և թթվասերով աղցան

Սև հաղարջով կեքս

Շոկոլադե տորթ

Ծիրանով բիսկվիտ

Սիսեռով և սմբուկով ամառային ճաշ

Գազարով տորթ