Բաղադրությունը`

  • 2 հատ պիտա կամ 4 հատ փարաթա
  • 2 կապ սպանախ
  • 2 հատ լոլիկ
  • 50 գրամ ֆետտա
  • 4 հատ ձու
  • զեյթունի ձեթ
  • աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Պիտան հորիզոնական ուղղությամբ բաժանել 2 մասի, վերևի շերտի վրա քսել զեյթունի ձեթ և 5 րոպե դնել վառանարում, որպեսզի հացը թարմանա և կարմրի։ Իսկ եթե թարմ թխված փարաթա եք օգտագործում, ապա այս քայլը կարող եք բաց թողնել։
2․Թավան տաքացնել, ավելացնել զեյթունի ձեթ։ Սպանախը լվանալ և տապակել ձեթի մեջ 5 րոպե։
3․Լոլիկը լվանալ, կլպել, կտրատել կլոր-կլոր, համեմել աղով և սև պղպեղով։
4․Տապակած սպանախը դնել հացի վրա, վրան շարել կտրատած լոլիկները, մեջտեղում կոտրել ձուն, վրան ավելացնել մանրացրած ֆետան։ Դնել 175 C ջեռոցում 5-10 րոպե կախված նրանից, թե ձուն ինչքան եփված եք սիրում։ Մատուցել անմիջապես տաք վիճակում։
Բարի ախորժակ

փարաթա պիտա սպանախ լոլիկ ֆետտա ձու Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Սպանախով ձվածեղ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Դերունի

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Դդմիկով խավիար

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Կատալոնական աղցան

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Բանանով հաց

Բրոկոլիով ձվածեղ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Բազուկով չեխական դերունի

Աջափսանդալի

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Գազարով տորթ

Այծի միսը գինով եփված

Արագ պատրաստվող միս

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Սրտաձև էկլեր

Խեկը բանջարեղենով

Էկլեր

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Ձվով տապակած թելուկ

Տժվժիկ

Չաշուշուլի դդմի սերմերով

Տապակած խառը բանջար

Սմբուկով կրեմ-ապուր

Տապակած մանդակ

Բլղուրով և մանդակով փլավ

Կիտրոնով թխվածք

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Կարմիր լոբով և հազարով աղցան

Ալու Գոբի

Ամերիկյան Փանքեյք

Ավոկադոյով տոստ

Շոգեխաշած կաղամբը դդմիկով

Հում դդմիկով աղցան

Վարսակի շիլա

Իշխանը բանջարեղենային բարձիկի վրա

Ձվով տապակած շրեշտ

Տիրամիսու

Աղցան <<Արևոտ դդում>>

Խորոված լոլիկով սոուս

Սպանախով և դդմիկով դերունի

Խորոված սմբուկով և պղպեղով աղցան

Իմամ Բայալդի

Բրնձով շոգեխաշած կաղամբ

Սմբուկով կորեական աղցան

Սոբա

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Մսով կոտլետ

Նուտելայով բրաունի

Լյարդով աղցան

Դդմիկով պեննե

Սիրամարգի պոչ

Կարտոֆիլով տորթ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Lյարդով տորթ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Տորթ <<Պանչո>>

Գազարով և լապշայով աղցան

Կոլդունի

Շոկոլադե կեքս

Հունական աղցան

Գլուխ սոխով ալադի

Սպանախով ոչխարի միս

Սպանախով աղցան

Ամանորյա

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Աղցան <<Արքայազն>>

Շոկոլադով կեքսեր

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Ռուլետ <<Վագրային>>

Այծի մսով Կարրի

Կոտլետներ ջեռոցում

Հաղարջով ալադի

Թաթարական Ազու

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Ռուկոլայով աղցան

Շոկոլադե բիսկվիտ

Կանաչ սխտորը լոլիկով

Սմբուկը լոլիկի հյութի մեջ

Դդմիկով սոտե

Սև հաղարջով կեքս

Սմբուկով և թթվասերով աղցան

Օրզոյով բանջարեղենային աղցան

Դանդուռով աղցան

Տապակած հավը լիմոնով

Բամիայով ոչխարի միս

Հում դանդուռով աղցան

Սպագետի սմբուկի սոուսով

Շոկոլադե տորթ

Ծիրանով բիսկվիտ

Դդմիկով կոտլետ

Տորտինո

Ելակով ալադի

Տապակած մատղաշ կարտոֆիլ

Դանդուռով ամառային աղցան

Գետնանուշի կարագ

Մատղաշ կարտոֆիլով և հավի բդիկներով ռագու

Սիսեռով և սմբուկով ամառային ճաշ

Սև հաղարջով մաֆին

Լահմաջո

Կանաչ լոբով ամառային ճաշ

Մարինացված կանաչ լոբի