Բաղադրությունը`

  • 2 հատ պիտա կամ 4 հատ փարաթա
  • 2 կապ սպանախ
  • 2 հատ լոլիկ
  • 50 գրամ ֆետտա
  • 4 հատ ձու
  • զեյթունի ձեթ
  • աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Պիտան հորիզոնական ուղղությամբ բաժանել 2 մասի, վերևի շերտի վրա քսել զեյթունի ձեթ և 5 րոպե դնել վառանարում, որպեսզի հացը թարմանա և կարմրի։ Իսկ եթե թարմ թխված փարաթա եք օգտագործում, ապա այս քայլը կարող եք բաց թողնել։
2․Թավան տաքացնել, ավելացնել զեյթունի ձեթ։ Սպանախը լվանալ և տապակել ձեթի մեջ 5 րոպե։
3․Լոլիկը լվանալ, կլպել, կտրատել կլոր-կլոր, համեմել աղով և սև պղպեղով։
4․Տապակած սպանախը դնել հացի վրա, վրան շարել կտրատած լոլիկները, մեջտեղում կոտրել ձուն, վրան ավելացնել մանրացրած ֆետան։ Դնել 175 C ջեռոցում 5-10 րոպե կախված նրանից, թե ձուն ինչքան եփված եք սիրում։ Մատուցել անմիջապես տաք վիճակում։
Բարի ախորժակ

փարաթա պիտա սպանախ լոլիկ ֆետտա ձու Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Սպանախով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Դդմիկով խավիար

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Դերունի

Բանանով հաց

Մաղադանոսով կոտլետ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Կատալոնական աղցան

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Իմամ Բայալդի

Դդմիկով պեննե

Խեկը բանջարեղենով

Սրտաձև էկլեր

Գազարով տորթ

Սմբուկով կրեմ-ապուր

Սպանախով և դդմիկով դերունի

Ձվով տապակած թելուկ

Խորոված սմբուկով և պղպեղով աղցան

Բազուկով չեխական դերունի

Խորոված լոլիկով սոուս

Սրտաձև միջուկով կեքս

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Էկլեր

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Տապակած խառը բանջար

Չաշուշուլի դդմի սերմերով

Տժվժիկ

Աջափսանդալի

Նուտելայով բրաունի

Ավոկադոյով տոստ

Շոգեխաշած կաղամբը դդմիկով

Հում դդմիկով աղցան

Վարսակի շիլա

Ամերիկյան Փանքեյք

Իշխանը բանջարեղենային բարձիկի վրա

Սագախոտով և ավոկադոյով աղցան

Կոտեմով և լոլիկով աղցան

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Ավոկադոյով և սնկով տոստ

Բաբա Գանուշ

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Սալորով թխվածք

Ալու Գոբի

Բլղուրով և մանդակով փլավ

Մսով կոտլետ

Սոբա

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Լյարդով աղցան

Սմբուկով կորեական աղցան

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Տիրամիսու

Կիտրոնով թխվածք

Տապակած մանդակ

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Կարմիր լոբով և հազարով աղցան

Ձվով տապակած շրեշտ

Բրնձով շոգեխաշած կաղամբ

Մարինացված կանաչ լոբի

Գազարով և լապշայով աղցան

Կոլդունի

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կարտոֆիլով տորթ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Lյարդով տորթ

Սպանախով աղցան

Սպանախով ոչխարի միս

Ռուկոլայով աղցան

Շոկոլադե բիսկվիտ

Հունական աղցան

Շոկոլադե կեքս

Գլուխ սոխով ալադի

Տորթ <<Պանչո>>

Ամանորյա

Աղցան <<Արքայազն>>

Շոկոլադով կեքսեր

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Ռուլետ <<Վագրային>>

Այծի մսով Կարրի

Կոտլետներ ջեռոցում

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Հաղարջով ալադի

Թաթարական Ազու

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Դանդուռով ամառային աղցան

Տապակած մատղաշ կարտոֆիլ

Դանդուռով աղցան

Սպագետի սմբուկի սոուսով

Օրզոյով բանջարեղենային աղցան

Սմբուկը լոլիկի հյութի մեջ

Կանաչ սխտորը լոլիկով

Սիրամարգի պոչ

Բամիայով ոչխարի միս

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Արագ պատրաստվող միս

Աղցան <<Արևոտ դդում>>

Հում դանդուռով աղցան

Տապակած հավը լիմոնով

Դդմիկով սոտե

Սև հաղարջով կեքս

Գետնանուշի կարագ

Մատղաշ կարտոֆիլով և հավի բդիկներով ռագու

Տորտինո

Դդմիկով կոտլետ

Ելակով ալադի

Կանաչ լոբով ամառային ճաշ

Լահմաջո

Շոկոլադե տորթ

Սմբուկով և թթվասերով աղցան

Ծիրանով բիսկվիտ

Սիսեռով և սմբուկով ամառային ճաշ

Սև հաղարջով մաֆին

Այծի միսը գինով եփված