Բաղադրությունը`

  • 2 հատ պիտա կամ 4 հատ փարաթա
  • 2 կապ սպանախ
  • 2 հատ լոլիկ
  • 50 գրամ ֆետտա
  • 4 հատ ձու
  • զեյթունի ձեթ
  • աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Պիտան հորիզոնական ուղղությամբ բաժանել 2 մասի, վերևի շերտի վրա քսել զեյթունի ձեթ և 5 րոպե դնել վառանարում, որպեսզի հացը թարմանա և կարմրի։ Իսկ եթե թարմ թխված փարաթա եք օգտագործում, ապա այս քայլը կարող եք բաց թողնել։
2․Թավան տաքացնել, ավելացնել զեյթունի ձեթ։ Սպանախը լվանալ և տապակել ձեթի մեջ 5 րոպե։
3․Լոլիկը լվանալ, կլպել, կտրատել կլոր-կլոր, համեմել աղով և սև պղպեղով։
4․Տապակած սպանախը դնել հացի վրա, վրան շարել կտրատած լոլիկները, մեջտեղում կոտրել ձուն, վրան ավելացնել մանրացրած ֆետան։ Դնել 175 C ջեռոցում 5-10 րոպե կախված նրանից, թե ձուն ինչքան եփված եք սիրում։ Մատուցել անմիջապես տաք վիճակում։
Բարի ախորժակ

փարաթա պիտա սպանախ լոլիկ ֆետտա ձու Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Սպանախով ձվածեղ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Դդմիկով խավիար

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Բանանով հաց

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Կատալոնական աղցան

Դերունի

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Խեկը բանջարեղենով

Սմբուկով կորեական աղցան

Խորոված սմբուկով և պղպեղով աղցան

Սպանախով և դդմիկով դերունի

Սմբուկով կրեմ-ապուր

Խորոված լոլիկով սոուս

Իմամ Բայալդի

Սրտաձև էկլեր

Բրնձով շոգեխաշած կաղամբ

Դդմիկով պեննե

Էկլեր

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Տապակած խառը բանջար

Սրտաձև միջուկով կեքս

Բազուկով չեխական դերունի

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Տժվժիկ

Ձվով տապակած թելուկ

Աջափսանդալի

Չաշուշուլի դդմի սերմերով

Սոբա

Կոտեմով և լոլիկով աղցան

Սալորով թխվածք

Սագախոտով և ավոկադոյով աղցան

Շոգեխաշած կաղամբը դդմիկով

Հում դդմիկով աղցան

Ավոկադոյով տոստ

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Բաբա Գանուշ

Հատիկ լոբով և ռուկոլայով աղցան

Կոտեմ ու ռուկոլա

Սնկով և սպանախով սոտե

Ավոկադոյով և սնկով տոստ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Վարսակի շիլա

Իշխանը բանջարեղենային բարձիկի վրա

Տիրամիսու

Ձվով տապակած շրեշտ

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Գազարով տորթ

Նուտելայով բրաունի

Մսով կոտլետ

Կարմիր լոբով և հազարով աղցան

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Ալու Գոբի

Ամերիկյան Փանքեյք

Բլղուրով և մանդակով փլավ

Տապակած մանդակ

Կիտրոնով թխվածք

Լյարդով աղցան

Աղցան <<Արևոտ դդում>>

Գազարով և լապշայով աղցան

Կոլդունի

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կարտոֆիլով տորթ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Lյարդով տորթ

Սպանախով աղցան

Սպանախով ոչխարի միս

Ռուկոլայով աղցան

Շոկոլադե բիսկվիտ

Հունական աղցան

Շոկոլադե կեքս

Գլուխ սոխով ալադի

Տորթ <<Պանչո>>

Ամանորյա

Աղցան <<Արքայազն>>

Շոկոլադով կեքսեր

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Ռուլետ <<Վագրային>>

Այծի մսով Կարրի

Կոտլետներ ջեռոցում

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Հաղարջով ալադի

Թաթարական Ազու

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Դանդուռով ամառային աղցան

Տապակած մատղաշ կարտոֆիլ

Սպագետի սմբուկի սոուսով

Սիրամարգի պոչ

Դանդուռով աղցան

Օրզոյով բանջարեղենային աղցան

Կանաչ սխտորը լոլիկով

Սմբուկը լոլիկի հյութի մեջ

Բամիայով ոչխարի միս

Տապակած հավը լիմոնով

Արագ պատրաստվող միս

Այծի միսը գինով եփված

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Հում դանդուռով աղցան

Մարինացված կանաչ լոբի

Դդմիկով սոտե

Սև հաղարջով կեքս

Գետնանուշի կարագ

Մատղաշ կարտոֆիլով և հավի բդիկներով ռագու

Տորտինո

Դդմիկով կոտլետ

Ելակով ալադի

Կանաչ լոբով ամառային ճաշ

Լահմաջո

Շոկոլադե տորթ

Սմբուկով և թթվասերով աղցան

Ծիրանով բիսկվիտ

Սիսեռով և սմբուկով ամառային ճաշ

Սև հաղարջով մաֆին

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ