Բաղադրությունը`

  • 1 կապ սպանախ
  • 2 հատ ձու
  • 1 ճ/գ հալած յուղ
  • 1 ճ/գ կաթ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Սպանախը մաքրել և լվանալ հոսող ջրով։
2․Չկպչող թավայի կամ կաթսայի մեջ լցնել լվացած սպանախը, կափարիչը փակել և թողնել, որ շոգեխաշվի սեփական հյութով։
3․Երբ սպանախը բավականին փափկի, ավելացնել հալած յուղը և տապակել 3-5 րոպե։ Համեմել աղով։
4․Ձուն հարել, ավելացնել կաթ և մի պտղունց աղ։ Հարած ձուն ավելացնել սպանախի վրա։ Եփել մինչև ձվի պատրաստ լինելը։ Մատուցել անմիջապես։ Կարելի է մատուցել սխտոր-մածունով։
Բարի ախորժակ

սպանախ հալած յուղ ձու Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Դանդուռով ձվածեղ

Բանանով հաց

Դերունի

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Արագ պատրաստվող միս

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Գազարով տորթ

Սրտաձև էկլեր

Էկլեր

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Տապակած խառը բանջար

Սպանախով և դդմիկով դերունի

Կիտրոնով թխվածք

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Տապակած մանդակ

Ամերիկյան Փանքեյք

Ավոկադոյով տոստ

Վարսակի շիլա

Ձվով տապակած շրեշտ

Տիրամիսու

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Ձվով տապակած թելուկ

Նուտելայով բրաունի

Մսով կոտլետ

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Սոբա

Բազուկով չեխական դերունի

Դդմիկով խավիար

Տորթ <<Պանչո>>

Ամանորյա

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Lյարդով տորթ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կարտոֆիլով տորթ

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Հաղարջով ալադի

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Աղցան <<Արքայազն>>

Ռուլետ <<Վագրային>>

Շոկոլադով կեքսեր

Գազարով և լապշայով աղցան

Կոլդունի

Գետնանուշի կարագ

Տորտինո

Սև հաղարջով մաֆին

Կատալոնական աղցան

Շոկոլադե տորթ

Ծիրանով բիսկվիտ

Դդմիկով կոտլետ

Ելակով ալադի

Սպանախով ոչխարի միս

Սպանախով աղցան

Գլուխ սոխով ալադի

Շոկոլադե կեքս

Շոկոլադե բիսկվիտ

Եղինջապուր

Սև հաղարջով կեքս