Բաղադրությունը`

  • 1 կապ սպանախ
  • 2 հատ ձու
  • 1 ճ/գ հալած յուղ
  • 1 ճ/գ կաթ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Սպանախը մաքրել և լվանալ հոսող ջրով։
2․Չկպչող թավայի կամ կաթսայի մեջ լցնել լվացած սպանախը, կափարիչը փակել և թողնել, որ շոգեխաշվի սեփական հյութով։
3․Երբ սպանախը բավականին փափկի, ավելացնել հալած յուղը և տապակել 3-5 րոպե։ Համեմել աղով։
4․Ձուն հարել, ավելացնել կաթ և մի պտղունց աղ։ Հարած ձուն ավելացնել սպանախի վրա։ Եփել մինչև ձվի պատրաստ լինելը։ Մատուցել անմիջապես։ Կարելի է մատուցել սխտոր-մածունով։
Բարի ախորժակ

սպանախ հալած յուղ ձու Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Դանդուռով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Բանանով հաց

Դերունի

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Տապակած խառը բանջար

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Արագ պատրաստվող միս

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Գազարով տորթ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Սրտաձև էկլեր

Էկլեր

Ձվով տապակած թելուկ

Կիտրոնով թխվածք

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Տապակած մանդակ

Ամերիկյան Փանքեյք

Վարսակի շիլա

Ձվով տապակած շրեշտ

Տիրամիսու

Նուտելայով բրաունի

Սպանախով և դդմիկով դերունի

Մսով կոտլետ

Սոբա

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Բազուկով չեխական դերունի

Դդմիկով խավիար

Տորթ <<Պանչո>>

Ամանորյա

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Lյարդով տորթ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կարտոֆիլով տորթ

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Հաղարջով ալադի

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Աղցան <<Արքայազն>>

Ռուլետ <<Վագրային>>

Շոկոլադով կեքսեր

Գազարով և լապշայով աղցան

Կոլդունի

Գետնանուշի կարագ

Տորտինո

Սև հաղարջով մաֆին

Կատալոնական աղցան

Շոկոլադե տորթ

Ծիրանով բիսկվիտ

Դդմիկով կոտլետ

Ելակով ալադի

Սպանախով ոչխարի միս

Սպանախով աղցան

Գլուխ սոխով ալադի

Շոկոլադե կեքս

Շոկոլադե բիսկվիտ

Եղինջապուր

Սև հաղարջով կեքս