Բաղադրությունը`

  • 4 հատ ձու
  • 1 բաժակ շաքարավազ
  • 1 բաժակ ալյուր
  • 1 բաժակ սև հաղարջ
  • 1 ճ/գ օսլա
  • վանիլին

Պատրաստման եղանակը`


Ձվի դեղնուցը և սպիտակուցը առանձնացնել: Սպիտակուցը խփել մինչև լավ փրփրի: Դեղնուցը հարել շաքարավազի հետ մինչև սպիտակելը: Ստացված զանգվածը քիչ-քիչ ավելացնել սպիտակուցի վրա և հարիչով հարել: Ալյուրի վրա ավելացնել վանիլին, անցկացնել մաղով և քիչ-քիչ ավելացնել ձվի զանգվածի վրա և շարունակել հարել միևնույն ուղղությամբ, որպեսզիսպիտակուցային զանգվածը չնստի: Լվացած և չորացրած հաղարջը թաթախել օսլայի մեջ և ավելացնել խմորի մեջ և լավ խառնել: Եփել ինչպես սովորական ալադին ձեթի մեջ թույլ կրակի վրա:
Աղբյուրը

ձու ալյուր հաղարջ շաքարավազ Կարկանդակներ

Նմանատիպ գրառումներ

Ելակով ալադի

Տորտինո

Կիտրոնով թխվածք

Սև հաղարջով մաֆին

Շոկոլադե տորթ

Էկլեր

Գազարով տորթ

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Բանանով հաց

Շոկոլադե բիսկվիտ

Ամերիկյան Փանքեյք

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Տորթ <<Պանչո>>

Սրտաձև էկլեր

Դդմիկով կոտլետ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Սալորով թխվածք

Լեբկուխեն

Նուտելայով բրաունի

Սև հաղարջով կեքս

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Շոկոլադով կեքսեր

Ծիրանով բիսկվիտ

Գազարով կեքս

Ռուլետ <<Վագրային>>

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Lյարդով տորթ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Սրտաձև միջուկով կեքս

Մաղադանոսով կոտլետ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Շառլոտկա

Բազուկով չեխական դերունի

Կոլդունի

Պասի թխվածքաբլիթ

Միջինք (Տապլա)

Կեֆիրով թխվածք

Շոկոլադե կեքս

Ձվով տապակած թելուկ

Բալը ձյան տակ

Ոսպով սենդվիչ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Գազարով թխվածքաբլիթ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Տապակած մանդակ

Ձվով տապակած շրեշտ

Ավելուկով ոսպապուր

Մսով կոտլետ

Չիչխանով կոկտեյլ

Սոբա

Տիրամիսու

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Հոնով և տանձով ջեմ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Կարտոֆիլով տորթ

Կուլչա

Գազարով և լապշայով աղցան

Ամանորյա

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Աղցան <<Արքայազն>>

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Սամոսա

Գլուխ սոխով ալադի

Արագ պատրաստվող միս

Կատալոնական աղցան

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Տապակած խառը բանջար

Դերունի

Սև հաղարջը ձմռան համար

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ելակը բալզամիկ քացախով

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Սպանախով ձվածեղ