Սպանախով ձվածեղ

Անի Նալբանդյան · ապրիլ 10 2016
Դիտումներ 18404

Բաղադրությունը`

  • 1 կապ սպանախ
  • 2 հատ ձու
  • 1 ճ/գ հալած յուղ
  • 1 ճ/գ կաթ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Սպանախը մաքրել և լվանալ հոսող ջրով։
2․Չկպչող թավայի կամ կաթսայի մեջ լցնել լվացած սպանախը, կափարիչը փակել և թողնել, որ շոգեխաշվի սեփական հյութով։
3․Երբ սպանախը բավականին փափկի, ավելացնել հալած յուղը և տապակել 3-5 րոպե։ Համեմել աղով։
4․Ձուն հարել, ավելացնել կաթ և մի պտղունց աղ։ Հարած ձուն ավելացնել սպանախի վրա։ Եփել մինչև ձվի պատրաստ լինելը։ Մատուցել անմիջապես։ Կարելի է մատուցել սխտոր-մածունով։
Բարի ախորժակ

ձունախաճաշսպանախհալած յուղ

Նմանատիպ գրառումներ
Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>
Ավոկադոյով տոստ
Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>
Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ
Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ
Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ
Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ
Մաղադանոսով կոտլետ
Դերունի
Բրոկոլիով ձվածեղ
Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ
Դանդուռով ձվածեղ
Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ
Բանանով հաց
Ձվով աղցան-նախաճաշ
Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ