Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Անի Նալբանդյան · հունիս 29 2016
Դիտումներ 4621

Բաղադրությունը`

  • 1 կապ ծնեբեկ
  • 2 հատ դդմիկ
  • 4 հատ ձու
  • կանաչիներ
  • սև և կարմիր պղպեղ
  • աղ
  • ձեթ

Պատրաստման եղանակը`


1․Ծնեբեկը լվանալ և եռացող աղ արած ջի մեջ խաշել 3-5 րոպե։
2․Դդմիկը լվանալ և կտրատել խորանարդիկներով։ Տապակել ձեթի մեջ, ավելացնել կտրատած խաշած ծնեբեկը, մանր կտրատած կանաչիները, համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով։ Տապակել ևս 2-3 րոպե։ Ավելացնել հարած ձուն։ Եփել մինչև ձուն պատրաստ կլինի։ Մատուցել անմիջապես։
Բարի ախորժակ

ձունախաճաշդդմիկծնեբեկ

Նմանատիպ գրառումներ
Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ
Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ
Ավոկադոյով տոստ
Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>
Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ
Մաղադանոսով կոտլետ
Սպանախով ձվածեղ
Դերունի
Բրոկոլիով ձվածեղ
Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ
Դանդուռով ձվածեղ
Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ
Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>
Բանանով հաց
Ձվով աղցան-նախաճաշ
Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ