Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ
Անի Նալբանդյան · հունիս 29 2016Դիտումներ 4621
Բաղադրությունը`
- 1 կապ ծնեբեկ
- 2 հատ դդմիկ
- 4 հատ ձու
- կանաչիներ
- սև և կարմիր պղպեղ
- աղ
- ձեթ
Պատրաստման եղանակը`
1․Ծնեբեկը լվանալ և եռացող աղ արած ջի մեջ խաշել 3-5 րոպե։
2․Դդմիկը լվանալ և կտրատել խորանարդիկներով։ Տապակել ձեթի մեջ, ավելացնել կտրատած խաշած ծնեբեկը, մանր կտրատած կանաչիները, համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով։ Տապակել ևս 2-3 րոպե։ Ավելացնել հարած ձուն։ Եփել մինչև ձուն պատրաստ կլինի։ Մատուցել անմիջապես։
Բարի ախորժակ