Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Անի Նալբանդյան · դեկտեմբեր 12 2014
Դիտումներ 5522

Նախաճաշը կարող է լինել ոչ միայն հագեցնող և սննդարար, այլ նաև գեղեցիկ և տրամադրություն բարձրացնող: Առավոտները սկսեք ստեղծագործական ջիղով:

Բաղադրությունը`

  • 8 կտոր տոստ
  • 6 կտոր խոզապուխտ
  • 6 հատ ձու
  • 50 գրամ պինդ պանիր
  • 50 գրամ կարագ
  • ծիթրոն
  • աղ,պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


Կեքս պատրաստելու տարան կարագապատել: Հացերի չոր մասերը հանել, փափուկ մասերը կլոր-կլոր կտրատել, որոնք էլ կլինեն զամբյուղի հատակները: Պատերը սարքելու համար հացը բաժանել երկու մասի: Մի կեսը թողնել ամբողջական, իսկ մյուս կեսից կտրել 1/3 մասը: Պատերը հավաքել հատակի շուրջը: Կարագը հալեցնել և քսել զամբյուղների հատակին և պատերին: Ցանել քերած պանիրը, դնել խոզապուխտը, զգուշորեն ավելացնել ձուն, համեմել աղով ու ծիթրոնով և դնել 180 տաքությամբ ջեռոցում 20 րոպեով:

ձունախաճաշպանիրկարագտոստխոզապուխտծիտրոն

Նմանատիպ գրառումներ
Ավոկադոյով տոստ
Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>
Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ
Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ
Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ
Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ
Մաղադանոսով կոտլետ
Սպանախով ձվածեղ
Դերունի
Բրոկոլիով ձվածեղ
Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ
Դանդուռով ձվածեղ
Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ
Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>
Բանանով հաց
Ձվով աղցան-նախաճաշ