Բաղադրությունը`

  • Միջուկի համար`
    • 250 գրամ սունկ
    • 200 գրամ բրոկոլի
    • 1 հատ գլուխ սոխ
    • աղ, սև պղպեղ
  • Խմորի համար`
    • 2 հատ ձու
    • 1 բաժակ մածուն
    • 1 բաժակ ալյուր
    • 1 թ/գ սոդա
    • 0.5 թ/գ աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Սոդան ավելացնել մածունի վրա, խառնել, թողնել 1-2 րոպե, ավելացնել ձուն, աղը և հարել: Վերջում ավելացնել ալյուրը,խառնել մինչև համասեռ զանգված ստացվի:
2.Գլուխ սոխը մանր կտրատել և տապակել ձեթի մեջ: Երբ սոխը ոսկեգույն դառնա, ավելացնել կտրատած սունկը, տապակել 3-5 րոպե, ապա ավելացնել մանր կտրատած բրոկոլին: Տապակել ևս 5 րոպե, համեմել աղով և սև պղպեղով:
3.Տապակի հատակին յուղաթերթ դնել, յուղաթերթի վրա և տապակի պատերին ձեթ քսել, լցնել խմորի կեսը, ապա միջուկը ու վրան խմորի մյուս կեսը: Թխել 170 աստիճան ջեռոցում 35-40 րոպե:
Բարի ախորժակ

սունկ բրոկոլի ալյուր ձու մածուն Կարկանդակներ

Նմանատիպ գրառումներ

Ելակով ալադի

Սրտաձև միջուկով կեքս

Շոկոլադե տորթ

Ամերիկյան Փանքեյք

Հաղարջով ալադի

Սև հաղարջով կեքս

Շոկոլադե կեքս

Բրոկոլիով ձվածեղ

Բազուկով չեխական դերունի

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Կոլդունի

Սև հաղարջով մաֆին

Ծիրանով բիսկվիտ

Շոկոլադե բիսկվիտ

Տորտինո

Նուտելայով բրաունի

Գազարով տորթ

Մսով կոտլետ

Դդմիկով կոտլետ

Բանանով հաց

Մաղադանոսով կոտլետ

Էկլեր

Ռուլետ <<Վագրային>>

Սալորով թխվածք

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Սրտաձև էկլեր

Տորթ <<Պանչո>>

Կիտրոնով թխվածք

Lյարդով տորթ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Սպանախով ձվածեղ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Կոտլետ "Նրբություն"

Բալը ձյան տակ

Սնկով և հավի մսով ֆետուչինի

Հավի կրծքամիսը բրոկոլիով

Սոբա

Տապակած մանդակ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Հնդկաձավարով ապուր

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Ոսպով սենդվիչ

Սնկով և բլղուրով փլավ

Բանջարեղենային միքս

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Գազարով թխվածքաբլիթ

Դերունի

Չիչխանով կոկտեյլ

Հաճարով և սնկով փլավ

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Տիրամիսու

Ձվով տապակած շրեշտ

Միջինք (Տապլա)

Ավելուկով ոսպապուր

Ձվով տապակած թելուկ

Շառլոտկա

Թաց շոկոլադե թխվածք

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Կարտոֆիլով տորթ

Կուլչա

Կեֆիրով թխվածք

Գազարով և լապշայով աղցան

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Ամանորյա

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Աղցան <<Արքայազն>>

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Մսով ռուլետներ

Շոկոլադով կեքսեր

Սնկով ապուրը պանրով

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Պասի թխվածքաբլիթ

Սամոսա

Գունավոր խառնաշփոթ

Կատալոնական աղցան

Արագ պատրաստվող միս

Լեբկուխեն

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Բազուկով և սնկով աղցան

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Հավի բդիկը պարկի մեջ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Գլուխ սոխով ալադի

Գազարով կեքս

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Մածունով թխվածքաբլիթ

Տապակած խառը բանջար