Բաղադրությունը`

  • Միջուկի համար`
    • 250 գրամ սունկ
    • 200 գրամ բրոկոլի
    • 1 հատ գլուխ սոխ
    • աղ, սև պղպեղ
  • Խմորի համար`
    • 2 հատ ձու
    • 1 բաժակ մածուն
    • 1 բաժակ ալյուր
    • 1 թ/գ սոդա
    • 0.5 թ/գ աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Սոդան ավելացնել մածունի վրա, խառնել, թողնել 1-2 րոպե, ավելացնել ձուն, աղը և հարել: Վերջում ավելացնել ալյուրը,խառնել մինչև համասեռ զանգված ստացվի:
2.Գլուխ սոխը մանր կտրատել և տապակել ձեթի մեջ: Երբ սոխը ոսկեգույն դառնա, ավելացնել կտրատած սունկը, տապակել 3-5 րոպե, ապա ավելացնել մանր կտրատած բրոկոլին: Տապակել ևս 5 րոպե, համեմել աղով և սև պղպեղով:
3.Տապակի հատակին յուղաթերթ դնել, յուղաթերթի վրա և տապակի պատերին ձեթ քսել, լցնել խմորի կեսը, ապա միջուկը ու վրան խմորի մյուս կեսը: Թխել 170 աստիճան ջեռոցում 35-40 րոպե:
Բարի ախորժակ

սունկ բրոկոլի ալյուր ձու մածուն Կարկանդակներ

Նմանատիպ գրառումներ

Ելակով ալադի

Հաղարջով ալադի

Շոկոլադե տորթ

Ամերիկյան Փանքեյք

Սրտաձև միջուկով կեքս

Ծիրանով բիսկվիտ

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Սև հաղարջով կեքս

Սև հաղարջով մաֆին

Տորտինո

Շոկոլադե բիսկվիտ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Դդմիկով կոտլետ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Գազարով տորթ

Բազուկով չեխական դերունի

Նուտելայով բրաունի

Մսով կոտլետ

Սալորով թխվածք

Մաղադանոսով կոտլետ

Սրտաձև էկլեր

Էկլեր

Շոկոլադե կեքս

Կիտրոնով թխվածք

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Կոլդունի

Տորթ <<Պանչո>>

Ռուլետ <<Վագրային>>

Բանանով հաց

Lյարդով տորթ

Սնկով ապուրը պանրով

Ավելուկով ոսպապուր

Սոբա

Տիրամիսու

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Չիչխանով կոկտեյլ

Կոտլետ "Նրբություն"

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Բալը ձյան տակ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Սնկով և հավի մսով ֆետուչինի

Հաճարով և սնկով փլավ

Ձվով տապակած թելուկ

Միջինք (Տապլա)

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Աղցան <<Արքայազն>>

Սնկով և բլղուրով փլավ

Բանջարեղենային միքս

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Մսով ռուլետներ

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Ոսպով սենդվիչ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Հնդկաձավարով ապուր

Հավի կրծքամիսը բրոկոլիով

Գազարով թխվածքաբլիթ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Շոկոլադով կեքսեր

Տապակած մանդակ

Ձվով տապակած շրեշտ

Ամանորյա

Դանդուռով ձվածեղ

Մածունով թխվածքաբլիթ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Կուլչա

Թաց շոկոլադե թխվածք

Կարտոֆիլով տորթ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Գազարով և լապշայով աղցան

Պասի թխվածքաբլիթ

Գլուխ սոխով ալադի

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Հավի բդիկը պարկի մեջ

Կեֆիրով թխվածք

Գազարով կեքս

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Արագ պատրաստվող միս

Տապակած խառը բանջար

Բազուկով և սնկով աղցան

Դերունի

Սպանախով ձվածեղ

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Սամոսա

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Կատալոնական աղցան

Շառլոտկա

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Գունավոր խառնաշփոթ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Լեբկուխեն

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ