Բաղադրությունը`

  • Միջուկի համար`
    • 250 գրամ սունկ
    • 200 գրամ բրոկոլի
    • 1 հատ գլուխ սոխ
    • աղ, սև պղպեղ
  • Խմորի համար`
    • 2 հատ ձու
    • 1 բաժակ մածուն
    • 1 բաժակ ալյուր
    • 1 թ/գ սոդա
    • 0.5 թ/գ աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Սոդան ավելացնել մածունի վրա, խառնել, թողնել 1-2 րոպե, ավելացնել ձուն, աղը և հարել: Վերջում ավելացնել ալյուրը,խառնել մինչև համասեռ զանգված ստացվի:
2.Գլուխ սոխը մանր կտրատել և տապակել ձեթի մեջ: Երբ սոխը ոսկեգույն դառնա, ավելացնել կտրատած սունկը, տապակել 3-5 րոպե, ապա ավելացնել մանր կտրատած բրոկոլին: Տապակել ևս 5 րոպե, համեմել աղով և սև պղպեղով:
3.Տապակի հատակին յուղաթերթ դնել, յուղաթերթի վրա և տապակի պատերին ձեթ քսել, լցնել խմորի կեսը, ապա միջուկը ու վրան խմորի մյուս կեսը: Թխել 170 աստիճան ջեռոցում 35-40 րոպե:
Բարի ախորժակ

սունկ բրոկոլի ալյուր ձու մածուն Կարկանդակներ

Նմանատիպ գրառումներ

Ելակով ալադի

Հաղարջով ալադի

Շոկոլադե տորթ

Ամերիկյան Փանքեյք

Սրտաձև միջուկով կեքս

Ծիրանով բիսկվիտ

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Սև հաղարջով կեքս

Սև հաղարջով մաֆին

Տորտինո

Շոկոլադե բիսկվիտ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Դդմիկով կոտլետ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Գազարով տորթ

Բազուկով չեխական դերունի

Նուտելայով բրաունի

Մսով կոտլետ

Սալորով թխվածք

Մաղադանոսով կոտլետ

Սրտաձև էկլեր

Էկլեր

Շոկոլադե կեքս

Կիտրոնով թխվածք

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Բանանով հաց

Lյարդով տորթ

Տորթ <<Պանչո>>

Կոլդունի

Ռուլետ <<Վագրային>>

Սոբա

Սնկով ապուրը պանրով

Դանդուռով սպաս

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Տիրամիսու

Միջինք (Տապլա)

Ավելուկով ոսպապուր

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Չիչխանով կոկտեյլ

Կոտլետ "Նրբություն"

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Սնկով և հավի մսով ֆետուչինի

Հաճարով և սնկով փլավ

Ձվով տապակած թելուկ

Ձվով տապակած շրեշտ

Գազարով թխվածքաբլիթ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Հնդկաձավարով ապուր

Բանջարեղենային միքս

Սնկով և բլղուրով փլավ

Աղցան <<Արքայազն>>

Մսով ռուլետներ

Շոկոլադով կեքսեր

Տապակած մանդակ

Բալը ձյան տակ

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ոսպով սենդվիչ

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Դանդուռով ձվածեղ

Մածունով թխվածքաբլիթ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Կուլչա

Թաց շոկոլադե թխվածք

Կարտոֆիլով տորթ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Գազարով և լապշայով աղցան

Պասի թխվածքաբլիթ

Գլուխ սոխով ալադի

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Հավի բդիկը պարկի մեջ

Կեֆիրով թխվածք

Գազարով կեքս

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Արագ պատրաստվող միս

Դերունի

Տապակած խառը բանջար

Բազուկով և սնկով աղցան

Սպանախով ձվածեղ

Ամանորյա

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Սամոսա

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Կատալոնական աղցան

Շառլոտկա

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Գունավոր խառնաշփոթ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Լեբկուխեն

Հավի կրծքամիսը բրոկոլիով