Բաղադրությունը`

  • Միջուկի համար`
    • 250 գրամ սունկ
    • 200 գրամ բրոկոլի
    • 1 հատ գլուխ սոխ
    • աղ, սև պղպեղ
  • Խմորի համար`
    • 2 հատ ձու
    • 1 բաժակ մածուն
    • 1 բաժակ ալյուր
    • 1 թ/գ սոդա
    • 0.5 թ/գ աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Սոդան ավելացնել մածունի վրա, խառնել, թողնել 1-2 րոպե, ավելացնել ձուն, աղը և հարել: Վերջում ավելացնել ալյուրը,խառնել մինչև համասեռ զանգված ստացվի:
2.Գլուխ սոխը մանր կտրատել և տապակել ձեթի մեջ: Երբ սոխը ոսկեգույն դառնա, ավելացնել կտրատած սունկը, տապակել 3-5 րոպե, ապա ավելացնել մանր կտրատած բրոկոլին: Տապակել ևս 5 րոպե, համեմել աղով և սև պղպեղով:
3.Տապակի հատակին յուղաթերթ դնել, յուղաթերթի վրա և տապակի պատերին ձեթ քսել, լցնել խմորի կեսը, ապա միջուկը ու վրան խմորի մյուս կեսը: Թխել 170 աստիճան ջեռոցում 35-40 րոպե:
Բարի ախորժակ

սունկ բրոկոլի ալյուր ձու մածուն Կարկանդակներ

Նմանատիպ գրառումներ

Ելակով ալադի

Սրտաձև միջուկով կեքս

Հաղարջով ալադի

Ամերիկյան Փանքեյք

Շոկոլադե տորթ

Սև հաղարջով կեքս

Մսով կոտլետ

Կոլդունի

Նուտելայով բրաունի

Ծիրանով բիսկվիտ

Սև հաղարջով մաֆին

Դդմիկով կոտլետ

Տորտինո

Շոկոլադե բիսկվիտ

Բազուկով չեխական դերունի

Շոկոլադե կեքս

Բանանով հաց

Բրոկոլիով ձվածեղ

Գազարով տորթ

Սրտաձև էկլեր

Ռուլետ <<Վագրային>>

Կիտրոնով թխվածք

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Lյարդով տորթ

Էկլեր

Մաղադանոսով կոտլետ

Տորթ <<Պանչո>>

Դերունի

Տապակած խառը բանջար

Հավի կրծքամիսը բրոկոլիով

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Կոտլետ "Նրբություն"

Սպանախով ձվածեղ

Բալը ձյան տակ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Հաճարով և սնկով փլավ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Գազարով թխվածքաբլիթ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Տապակած մանդակ

Բանջարեղենային միքս

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Հնդկաձավարով ապուր

Ձվով տապակած շրեշտ

Միջինք (Տապլա)

Չիչխանով կոկտեյլ

Բազուկով և սնկով աղցան

Ձվով տապակած թելուկ

Սոբա

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Ավելուկով ոսպապուր

Տիրամիսու

Սնկով և հավի մսով սպագետի

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Թաց շոկոլադե թխվածք

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Կարտոֆիլով տորթ

Կուլչա

Գազարով և լապշայով աղցան

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Ամանորյա

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Աղցան <<Արքայազն>>

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Մսով ռուլետներ

Շոկոլադով կեքսեր

Սնկով ապուրը պանրով

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Կեֆիրով թխվածք

Պասի թխվածքաբլիթ

Արագ պատրաստվող միս

Կատալոնական աղցան

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Շառլոտկա

Գունավոր խառնաշփոթ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Լեբկուխեն

Դանդուռով ձվածեղ

Մածունով թխվածքաբլիթ

Գլուխ սոխով ալադի

Սամոսա

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Հավի բդիկը պարկի մեջ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Գազարով կեքս

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)