Բաղադրությունը`

  • 100 գրամ կարագ
  • 100 գրամ շաքարավազ
  • 3 հատ ձու
  • 200 գրամ ալյուր
  • 1 թ/գ փխրեցուցիչ
  • Վանիլին
  • Շոկոլադե գնդիկներ

Պատրաստման եղանակը`


1. Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան:
2. Կարագը հասցնել սենյակային ջերմասիճանի և խառնել շաքարավազի հետ:
3. Ավելացնել ձվերը և խառնել մինչև համասեռ զանգված ստանալը:
4. Ավելացնել վանիլինը և շոկոլադե գնդիկները և խառնել:
5. Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի հետ և ավելացնել պատրաստի զանգվածի վրա: Պետք է ստացվի ոչ պնդի խմոր:
6. Խմորը լցնել ֆորմայի մեջ 2/3 չափով և պահել ջեռոցում 25 րոպե, մինչև որ կեքսի գլխիկները կդառնան ոսկեգույն:

Ալյուր ձու վանիլին շաքարավազ կարագ փխրեցուցիչ

Նմանատիպ գրառումներ

Շոկոլադե բիսկվիտ

Էկլեր

Տորտինո

Կիտրոնով թխվածք

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Սրտաձև միջուկով կեքս

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Ծիրանով բիսկվիտ

Շոկոլադե տորթ

Շոկոլադե կեքս

Գազարով կեքս

Սալորով թխվածք

Ելակով ալադի

Սև հաղարջով մաֆին

Բանանով հաց

Լեբկուխեն

Սրտաձև էկլեր

Հաղարջով ալադի

Տապակած մանդակ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Ձվով տապակած թելուկ

Գազարով տորթ

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Բալը ձյան տակ

Կաթով կարտոֆիլ

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Տապակած խառը բանջար

Դերունի

Սպանախով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Նուտելայով բրաունի

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Ձվով տապակած շրեշտ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ամերիկյան Փանքեյք

Վարսակի շիլա

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Միջինք (Տապլա)

Տիրամիսու

Հոնով և տանձով ջեմ

Բազուկով չեխական դերունի

Չիչխանով կոկտեյլ

Մսով կոտլետ

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Սոբա

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Կարտոֆիլով տորթ

Lյարդով տորթ

Գազարով և լապշայով աղցան

Կոլդունի

Պասի թխվածքաբլիթ

Կեֆիրով թխվածք

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Տորթ <<Պանչո>>

Աղցան <<Արքայազն>>

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Ռուլետ <<Վագրային>>

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Ամանորյա

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Գլուխ սոխով ալադի

Ղազան խորոված

Կատալոնական աղցան

Բրոկոլիով ձվածեղ

Արագ պատրաստվող միս

Շառլոտկա

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Լավաշով իշխան

Սև հաղարջով կեքս

Սև հաղարջը ձմռան համար

Դդմիկով կոտլետ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ելակը բալզամիկ քացախով

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ