• Խմորի համար`
    • 1 բաժակ ալյուր
    • 1 բաժակ կեֆիր
    • 1 բաժակ շաքարավազ
    • 1/2 թ/գ սոդա
    • 2 ճ/գ կակաո
  • Կրեմի համար`
    • 400 գրամ թթվասեր
    • 2/3 բաժակ շաքարավազ

    Պատրաստման եղանակը`


    1.Կեֆիրը և շաքարավազը լավ հարել:
    2.Ավելացնել մաղած ալյուրը, սոդան և կակաոն: Նորից լավ հարել: Լցնել ֆորմայի մեջ և եփել 200 աստիճանի տակ 30 րոպե:
    3. Պատրաստի խմորը թողնել, որ սառի և մեջտեղից երկու մասի բաժանել:
    4.Թթվասերը և շաքարը լավ հարել, մինչև կրեմը պատրաստ լինի:
    5.Կրեմը քսել շերտերին: Վերին շերտը զարդարել քերած շոկոլադով:
    6.Դնել սառնարանում երկու ժամ:
    Բարի ախորժակ

կեֆիր շաքարավազ ալյուր կակաո թթվասեր Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Շոկոլադե կեքս

Շոկոլադե բիսկվիտ

Տորտինո

Կիտրոնով թխվածք

Տորթ <<Պանչո>>

Շոկոլադե տորթ

Լեբկուխեն

Գազարով տորթ

Սև հաղարջով մաֆին

Գազարով կեքս

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Էկլեր

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Բալը ձյան տակ

Պասի թխվածքաբլիթ

Շառլոտկա

Թաց շոկոլադե թխվածք

Միջինք (Տապլա)

Սրտաձև միջուկով կեքս

Գազարով թխվածքաբլիթ

Սև հաղարջով կեքս

Տիրամիսու

Նուտելայով բրաունի

Բանանով հաց

Սալորով թխվածք

Ծիրանով բիսկվիտ

Ելակով ալադի

Հաղարջով ալադի

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Վեգան վաֆլի

Չիչխանով կոկտեյլ

Հոնով և տանձով ջեմ

Մաղադանոսով կոտլետ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Բազուկով չեխական դերունի

Ավելուկով ոսպապուր

Շոկոլադով կեքսեր

Ամերիկյան Փանքեյք

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Վարունգով սոուս

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Բանանով հաց (Վեգան)

Չաշուշուլի դդմի սերմերով

Մածունով թխվածքաբլիթ

Բլյու Չիզ

Հավի թևիկներ Բուֆալո

Կուլչա

Ռուլետ <<Վագրային>>

Ելակը բալզամիկ քացախով

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Տնային կոնֆետներ

Դդմիկով կոտլետ

Սև հաղարջը ձմռան համար

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Սրտաձև էկլեր

Կոլդունի

Սամոսա

Լյարդը թթվասերով

Lյարդով տորթ

Հավի կրծքամիսը թթվասերով

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Դերունի