Կեֆիրով թխվածք
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Մարտի 1 2015թԴիտումներ` 4837
1.Կեֆիրը և շաքարավազը լավ հարել:
2.Ավելացնել մաղած ալյուրը, սոդան և կակաոն: Նորից լավ հարել: Լցնել ֆորմայի մեջ և եփել 200 աստիճանի տակ 30 րոպե:
3. Պատրաստի խմորը թողնել, որ սառի և մեջտեղից երկու մասի բաժանել:
4.Թթվասերը և շաքարը լավ հարել, մինչև կրեմը պատրաստ լինի:
5.Կրեմը քսել շերտերին: Վերին շերտը զարդարել քերած շոկոլադով:
6.Դնել սառնարանում երկու ժամ:
Բարի ախորժակ
կեֆիր շաքարավազ ալյուր կակաո թթվասեր Թխվածքներ և տորթեր