• Խմորի համար`
    • 1 բաժակ ալյուր
    • 1 բաժակ կեֆիր
    • 1 բաժակ շաքարավազ
    • 1/2 թ/գ սոդա
    • 2 ճ/գ կակաո
  • Կրեմի համար`
    • 400 գրամ թթվասեր
    • 2/3 բաժակ շաքարավազ

    Պատրաստման եղանակը`


    1.Կեֆիրը և շաքարավազը լավ հարել:
    2.Ավելացնել մաղած ալյուրը, սոդան և կակաոն: Նորից լավ հարել: Լցնել ֆորմայի մեջ և եփել 200 աստիճանի տակ 30 րոպե:
    3. Պատրաստի խմորը թողնել, որ սառի և մեջտեղից երկու մասի բաժանել:
    4.Թթվասերը և շաքարը լավ հարել, մինչև կրեմը պատրաստ լինի:
    5.Կրեմը քսել շերտերին: Վերին շերտը զարդարել քերած շոկոլադով:
    6.Դնել սառնարանում երկու ժամ:
    Բարի ախորժակ

կեֆիր շաքարավազ ալյուր կակաո թթվասեր Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Շոկոլադե բիսկվիտ

Շոկոլադե տորթ

Տորտինո

Կիտրոնով թխվածք

Շոկոլադե կեքս

Տորթ <<Պանչո>>

Գազարով կեքս

Էկլեր

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Գազարով տորթ

Լեբկուխեն

Շառլոտկա

Բալը ձյան տակ

Սև հաղարջով մաֆին

Պասի թխվածքաբլիթ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Նրբություն

Հաղարջով ալադի

Բանանով հաց

Տիրամիսու

Ծիրանով բիսկվիտ

Գազարով թխվածքաբլիթ

Միջինք (Տապլա)

Սև հաղարջով կեքս

Սրտաձև միջուկով կեքս

Նուտելայով բրաունի

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Ելակով ալադի

Սրտաձև էկլեր

Հոնով և տանձով ջեմ

Բազուկով չեխական դերունի

Ամերիկյան Փանքեյք

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Ավելուկով ոսպապուր

Չաշուշուլի դդմի սերմերով

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Չիչխանով կոկտեյլ

Մաղադանոսով կոտլետ

Դերունի

Հավի կրծքամիսը թթվասերով

Հավի թևիկներ Բուֆալո

Վարունգով սոուս

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Տնային կոնֆետներ

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Շոկոլադով կեքսեր

Ռուլետ <<Վագրային>>

Լյարդը թթվասերով

Lյարդով տորթ

Մածունով թխվածքաբլիթ

Բլյու Չիզ

Սև հաղարջը ձմռան համար

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Ելակը բալզամիկ քացախով

Դդմիկով կոտլետ

Կուլչա

Կոլդունի

Սամոսա

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ