• Խմորի համար`
    • 1 բաժակ ալյուր
    • 1 բաժակ կեֆիր
    • 1 բաժակ շաքարավազ
    • 1/2 թ/գ սոդա
    • 2 ճ/գ կակաո
  • Կրեմի համար`
    • 400 գրամ թթվասեր
    • 2/3 բաժակ շաքարավազ

    Պատրաստման եղանակը`


    1.Կեֆիրը և շաքարավազը լավ հարել:
    2.Ավելացնել մաղած ալյուրը, սոդան և կակաոն: Նորից լավ հարել: Լցնել ֆորմայի մեջ և եփել 200 աստիճանի տակ 30 րոպե:
    3. Պատրաստի խմորը թողնել, որ սառի և մեջտեղից երկու մասի բաժանել:
    4.Թթվասերը և շաքարը լավ հարել, մինչև կրեմը պատրաստ լինի:
    5.Կրեմը քսել շերտերին: Վերին շերտը զարդարել քերած շոկոլադով:
    6.Դնել սառնարանում երկու ժամ:
    Բարի ախորժակ

կեֆիր շաքարավազ ալյուր կակաո թթվասեր Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Տորթ <<Պանչո>>

Տորտինո

Կիտրոնով թխվածք

Շոկոլադե կեքս

Շոկոլադե տորթ

Շոկոլադե բիսկվիտ

Լեբկուխեն

Սև հաղարջով մաֆին

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Շառլոտկա

Էկլեր

Պասի թխվածքաբլիթ

Գազարով կեքս

Գազարով տորթ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Բալը ձյան տակ

Սալորով թխվածք

Նրբություն

Սև հաղարջով կեքս

Նուտելայով բրաունի

Տիրամիսու

Միջինք (Տապլա)

Սրտաձև միջուկով կեքս

Գազարով թխվածքաբլիթ

Ծիրանով բիսկվիտ

Հաղարջով ալադի

Ելակով ալադի

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Բանանով հաց

Ավելուկով ոսպապուր

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Բազուկով չեխական դերունի

Հոնով և տանձով ջեմ

Չիչխանով կոկտեյլ

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Շոկոլադով կեքսեր

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Ռուլետ <<Վագրային>>

Տնային կոնֆետներ

Վարունգով սոուս

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Ամերիկյան Փանքեյք

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Լյարդը թթվասերով

Դդմիկով կոտլետ

Սամոսա

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Սև հաղարջը ձմռան համար

Ելակը բալզամիկ քացախով

Բլյու Չիզ

Հավի թևիկներ Բուֆալո

Կոլդունի

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Lյարդով տորթ

Դերունի

Մածունով թխվածքաբլիթ

Չաշուշուլի դդմի սերմերով

Սրտաձև էկլեր

Հավի կրծքամիսը թթվասերով

Կուլչա

Մաղադանոսով կոտլետ