• Խմորի համար`
    • 1 բաժակ ալյուր
    • 1 բաժակ կեֆիր
    • 1 բաժակ շաքարավազ
    • 1/2 թ/գ սոդա
    • 2 ճ/գ կակաո
  • Կրեմի համար`
    • 400 գրամ թթվասեր
    • 2/3 բաժակ շաքարավազ

    Պատրաստման եղանակը`


    1.Կեֆիրը և շաքարավազը լավ հարել:
    2.Ավելացնել մաղած ալյուրը, սոդան և կակաոն: Նորից լավ հարել: Լցնել ֆորմայի մեջ և եփել 200 աստիճանի տակ 30 րոպե:
    3. Պատրաստի խմորը թողնել, որ սառի և մեջտեղից երկու մասի բաժանել:
    4.Թթվասերը և շաքարը լավ հարել, մինչև կրեմը պատրաստ լինի:
    5.Կրեմը քսել շերտերին: Վերին շերտը զարդարել քերած շոկոլադով:
    6.Դնել սառնարանում երկու ժամ:
    Բարի ախորժակ

կեֆիր շաքարավազ ալյուր կակաո թթվասեր Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Շոկոլադե տորթ

Տորտինո

Շոկոլադե բիսկվիտ

Շոկոլադե կեքս

Կիտրոնով թխվածք

Տորթ <<Պանչո>>

Շառլոտկա

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Պասի թխվածքաբլիթ

Էկլեր

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Բալը ձյան տակ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Լեբկուխեն

Գազարով կեքս

Գազարով տորթ

Սև հաղարջով մաֆին

Սրտաձև միջուկով կեքս

Սև հաղարջով կեքս

Ելակով ալադի

Ծիրանով բիսկվիտ

Բանանով հաց

Միջինք (Տապլա)

Գազարով թխվածքաբլիթ

Սալորով թխվածք

Հաղարջով ալադի

Տիրամիսու

Նրբություն

Նուտելայով բրաունի

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Չաշուշուլի դդմի սերմերով

Հոնով և տանձով ջեմ

Ավելուկով ոսպապուր

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Ամերիկյան Փանքեյք

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Չիչխանով կոկտեյլ

Մաղադանոսով կոտլետ

Բազուկով չեխական դերունի

Սրտաձև էկլեր

Դերունի

Սև հաղարջը ձմռան համար

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Լյարդը թթվասերով

Վարունգով սոուս

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Շոկոլադով կեքսեր

Ռուլետ <<Վագրային>>

Տնային կոնֆետներ

Lյարդով տորթ

Կուլչա

Բլյու Չիզ

Հավի թևիկներ Բուֆալո

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Մածունով թխվածքաբլիթ

Ելակը բալզամիկ քացախով

Կոլդունի

Սամոսա

Դդմիկով կոտլետ

Հավի կրծքամիսը թթվասերով