• Խմորի համար`
    • 1 բաժակ ալյուր
    • 1 բաժակ կեֆիր
    • 1 բաժակ շաքարավազ
    • 1/2 թ/գ սոդա
    • 2 ճ/գ կակաո
  • Կրեմի համար`
    • 400 գրամ թթվասեր
    • 2/3 բաժակ շաքարավազ

    Պատրաստման եղանակը`


    1.Կեֆիրը և շաքարավազը լավ հարել:
    2.Ավելացնել մաղած ալյուրը, սոդան և կակաոն: Նորից լավ հարել: Լցնել ֆորմայի մեջ և եփել 200 աստիճանի տակ 30 րոպե:
    3. Պատրաստի խմորը թողնել, որ սառի և մեջտեղից երկու մասի բաժանել:
    4.Թթվասերը և շաքարը լավ հարել, մինչև կրեմը պատրաստ լինի:
    5.Կրեմը քսել շերտերին: Վերին շերտը զարդարել քերած շոկոլադով:
    6.Դնել սառնարանում երկու ժամ:
    Բարի ախորժակ

կեֆիր շաքարավազ ալյուր կակաո թթվասեր Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Շոկոլադե կեքս

Շոկոլադե բիսկվիտ

Տորտինո

Կիտրոնով թխվածք

Տորթ <<Պանչո>>

Շոկոլադե տորթ

Լեբկուխեն

Գազարով տորթ

Սև հաղարջով մաֆին

Գազարով կեքս

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Էկլեր

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Բալը ձյան տակ

Պասի թխվածքաբլիթ

Շառլոտկա

Թաց շոկոլադե թխվածք

Ծիրանով բիսկվիտ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Բանանով հաց

Նրբություն

Սև հաղարջով կեքս

Նուտելայով բրաունի

Տիրամիսու

Գազարով թխվածքաբլիթ

Միջինք (Տապլա)

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Հաղարջով ալադի

Ելակով ալադի

Սալորով թխվածք

Մաղադանոսով կոտլետ

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Չիչխանով կոկտեյլ

Բազուկով չեխական դերունի

Վեգան Վաֆլի

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Հոնով և տանձով ջեմ

Ավելուկով ոսպապուր

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Ամերիկյան Փանքեյք

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Բանանով հաց (Վեգան)

Լյարդը թթվասերով

Ելակը բալզամիկ քացախով

Շոկոլադով կեքսեր

Մածունով թխվածքաբլիթ

Բլյու Չիզ

Դդմիկով կոտլետ

Ռուլետ <<Վագրային>>

Սամոսա

Տնային կոնֆետներ

Կուլչա

Հավի թևիկներ Բուֆալո

Սև հաղարջը ձմռան համար

Սրտաձև էկլեր

Կոլդունի

Չաշուշուլի դդմի սերմերով

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Հավի կրծքամիսը թթվասերով

Lյարդով տորթ

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Վարունգով սոուս

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Դերունի