Բանջարեղենային միքս

Անի Նալբանդյան · օգոստոս 9 2018
Դիտումներ 6994

Բաղադրությունը`

  • 200 գրամ ծաղկակաղամբ
  • 200 գրամ բրոկոլի
  • 1 հատ գազար
  • 1 հատ պղպեղ
  • 1 հատ գլուխ սոխ
  • 3 ատամիկ սխտոր
  • 7 ճյուղ սամիթ
  • 1/4 թ/գ կարմիր պղպեղ
  • 1/4 թ/գ սև պղպեղ
  • ձեթ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Ծաղկակաղամբը և բրոկոլին լվանալ հոսող սառը ջրի տակ և պահել աղաջրի մեջ 15 րոպե: Շոգեխաշել 5 րոպե:
2.Թավայի մեջ տապակել մանր կտրատած սոխն ու սխտորը մինչև սոխի թափանցիկ դառնալը, ապա ավելացնել օվալաձև կտրատած գազարն ու խորանարդաձև կտրատած պղպեղը:Տապակել մինչև գազարը սկսի փափկել:
Ավելացնել շոգեխաշած ծաղկակամբն ու բրոկելին, համեմել սև և կարմիր պղպեղներով, ավելացնել մանր կտրատած սամիթը և տապակել ևս 7-10 րոպե: Մատուցել ու վայելել:
Բարի ախորժակ

տաք ուտեստներգազարսխտորսամիթսոխպղպեղծաղկակաղամբբրոկոլի

Նմանատիպ գրառումներ
Ծաղկակաղամբով <<փլավ>>
Հավի կրծքամսով և լավաշով սամոսա
Հավի կծու սրտիկներ
Հավի մսով և կաղամբով տեֆտելիա
Դդմիկով կոտլետ
Իշխանը բանջարեղենային բարձիկի վրա
Ոսպով և լավաշով ռոլլ
Բրնձով շոգեխաշած կաղամբ
Դդմիկով պեննե
Խեկը բանջարեղենով
Տապակած գազար
Բազուկով կոտլետ
Հնդկաձավարը կոճապղպեղով
Շոգեխաշած կաղամբը դդմիկով
Սպիտակ լոբով դիետիկ կոտլետ
Դդմիկով սոտե
Մատղաշ կարտոֆիլով և հավի բդիկներով ռագու
Բրնձով մինի տորթեր