Բանջարեղենային միքս
Անի Նալբանդյան · օգոստոս 9 2018Դիտումներ 9986
Բաղադրությունը`
- 200 գրամ ծաղկակաղամբ
- 200 գրամ բրոկոլի
- 1 հատ գազար
- 1 հատ պղպեղ
- 1 հատ գլուխ սոխ
- 3 ատամիկ սխտոր
- 7 ճյուղ սամիթ
- 1/4 թ/գ կարմիր պղպեղ
- 1/4 թ/գ սև պղպեղ
- ձեթ
- աղ
Պատրաստման եղանակը`
1.Ծաղկակաղամբը և բրոկոլին լվանալ հոսող սառը ջրի տակ և պահել աղաջրի մեջ 15 րոպե: Շոգեխաշել 5 րոպե:
2.Թավայի մեջ տապակել մանր կտրատած սոխն ու սխտորը մինչև սոխի թափանցիկ դառնալը, ապա ավելացնել օվալաձև կտրատած գազարն ու խորանարդաձև կտրատած պղպեղը:Տապակել մինչև գազարը սկսի փափկել:
Ավելացնել շոգեխաշած ծաղկակամբն ու բրոկելին, համեմել սև և կարմիր պղպեղներով, ավելացնել մանր կտրատած սամիթը և տապակել ևս 7-10 րոպե: Մատուցել ու վայելել:
Բարի ախորժակ