Սրտաձև միջուկով կեքս

Անի Նալբանդյան · ապրիլ 18 2016
Դիտումներ 6660

Բաղադրությունը`

  • 2 հատ ձու
  • 1 բաժակ մածուն
  • 0,5 բաժակ շաքարավազ
  • 100 գրամ կարագ
  • 1,5 բաժակ ալյուր
  • 100 գրամ սերուցք
  • 1 պտղունց աղ
  • 2 թ/գ փխրեցուցիչ
  • կարմիր ներկ Т

Պատրաստման եղանակը`


1․Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել մածունը և հալած կարագը։
2․Ալյուրի մեջ ավելացնել աղը և փխրեցուցիչը։
3․Հեղուկ զանգվածը լցնել չորի վրա և խառնել։ Առանձնացնել ստացված խմորի 1/3 և ավելացնել կարմիր գունաներկ։ Լցնել ֆորմայի մեջ և եփել 10 րոպե։ Պատրաստի խմորը թողնել, որ հովանա։ Սրտաձև ֆորմայով սրտիկներ ստանալ։
4 Մնացած խմորը լցնել կեքսի ֆորմանների մեջ, դնել սրտաձև խմորը և եփել 15 րոպե 205 աստիճան վառարանում։ Զարդարել հարած սերուցքով։
Բարի ախորժակ

ձութխվածքներ և տորթերալյուրկարագմածունսուրբ վալենտին

Նմանատիպ գրառումներ
Սալորով թխվածք
Կիտրոնով թխվածք
Էկլեր
Շոկոլադե տորթ
Տորտինո
Շոկոլադե բիսկվիտ
Շոկոլադե կեքս
Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>
Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ
Նուտելայով բրաունի
Գազարով տորթ
Սև հաղարջով կեքս
Ծիրանով բիսկվիտ
Սև հաղարջով մաֆին
Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով
Տորթ <<Պանչո>>
Տիրամիսու