Բազուկով կոտլետ

Անի Նալբանդյան · դեկտեմբեր 26 2014
Դիտումներ 9211

Ինչպես ցանկացած ճաշատաեսակի մեջ, այդպես էլ կոտլետների մեջ կարելի է օգտագործել մսի և բանջարեղենի համեղ և օգտակար համատեղումը:

Բաղադրությունը`

  • 1 հատ մեծ բազուկ
  • 1 հատ միջին չափի գազար
  • 200-300 գրամ տավարի աղացած միս
  • 1 հատ ձու
  • 1 հատ գլուխ սոխ
  • չորացրած կանաչիներ
  • ծիտրոն
  • խմելի սունելի
  • աղ, սև ու կարմիր պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Բազուկը,գազարը և սոխը լվանալ, մաքրել և անցկացնել քերիչով:
2.Ամանի մեջ իրար խառնել քերիչով անցկացրած բանջարեղենը, աղացած միսը, ավելացնել ձուն, կանաչիները և համեմունքները: Բոլորը միասին լավ խառնել և պատրաստել խճողակ:
3.Ճաշի գդալով խճողակից վերցնել և պատրաստել կոտլետներ: Տապակել տաքացրած ձեթի մեջ: Մատուցել թթվասերով:
Բարի ախորժակ

տաք ուտեստներգազարտավարի միսսոխբազուկ

Նմանատիպ գրառումներ
Բանջարեղենային միքս
Հավի կրծքամսով և լավաշով սամոսա
Ոսպով և լավաշով ռոլլ
Հավի կծու սրտիկներ
Խեկը բանջարեղենով
Հավի մսով և կաղամբով տեֆտելիա
Հնդկաձավարը կոճապղպեղով
Շոգեխաշած կաղամբը դդմիկով
Ծաղկակաղամբով <<փլավ>>
Սպիտակ լոբով դիետիկ կոտլետ
Իշխանը բանջարեղենային բարձիկի վրա
Բրնձով շոգեխաշած կաղամբ
Դդմիկով պեննե
Դդմիկով սոտե
Մատղաշ կարտոֆիլով և հավի բդիկներով ռագու
Դդմիկով կոտլետ
Տապակած գազար
Բրնձով մինի տորթեր