Լյարդով և գազարով աղցան
Անի Նալբանդյան · մարտ 18 2015Դիտումներ 8169
Լյարդը շատ արագ պատրաստվող և համեղ մթերք է: Հաշվի առնելով օգտակար հատկութուները ավելի հաճախ կարող եք այն օգտագործել Ձեր սննդակարգում: Առաջարկում եմ Ձեզ համեղ աղցանի նոր բաղադրատոմս:
Բաղադրությունը`
- 0.5 կգ լյարդ
- 300 գրամ կորեական գազար
- 300 գրամ գլուխ սոխ
- 3 ճ/գ ոլոռ
- մայոնեզ
- ձեթ
- աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը`
1.Սոխը կտրատել կիսալուսնաձև: Թավայի մեջ ձեթը տաքացնել և տապակել սոխը մինչև ոսկեգույն երանգ ստանալը:
2.Լյարդը լվանալ, մշակել, հեռացնել թաղանթը և մանր կտորների բաժանել: Ավելացնել տապակվող սոխի վրա և շարունակել տապակել 7-10 րոպե: Կրակը անջատելուց առաջ համեմել աղով և պղպեղով: Թողնել, որ սառի:
3.Բոլոր բաղադրիչները ավելացնել աղցանամանի մեջ և խառնել:
Բարի ախորժակ