Ելակով ալադի

Անի Նալբանդյան · հունիս 4 2015
Դիտումներ 9710

Ալադին փոքրիկների ամենասիրելի անուշեղեններից է։ Իսկ երբ ալադիի մեջ նաև ելակ կա, խոսքերն ավելորդ են։

Բաղադրությունը`

  • 2 հատ ձու
  • 1 բաժակ շաքարավազ
  • 1 բաժակ մածուն
  • 1 թ/գ սոդա
  • 2 բաժակ ալյուր
  • 10-12 հատ ելակ

Պատրաստման եղանակը`


1․Ձվերը և շաքարավազը իրար հետ հարել։
2․Սոդան լցնել մածունի մեջ, խառնել և ավելացնել հարած ձվերի վրա։ Ավելացնել ալյուրը և խառնել։ Երբ ստացվի համասեռ զանգված, ավելացնել կտրատած ելակը և խառնել։ ։
3․Թավայի մեջ ձեթ լցնել և տաքացնել։ Ճաշի գդալով վերցնել խմորից, լցնել տաքացած ձեթի մեջ և գդալով մի փոքր տարածել։ Երկու կողմից եփել։ Մատուցելուց առաջ կարելի է շաքարի փոշի ավելացնել։։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


Պարտադիր չէ օգտագործել թարմ մածուն, եթե սառնարանում ունեք թթված մածուն ու չգիտեք ինչ անել, այս բաղադրատոմսը Ձեզ օգնության կհասնի։

ձուալյուրշաքարավազկարկանդակներսոդամածուն

Նմանատիպ գրառումներ
Սնկով և բրոկոլիով թխվածք
Շոկոլադե տորթ
Հաղարջով ալադի
Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>
Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ
Ամերիկյան Փանքեյք
Կիտրոնով թխվածք
Սրտաձև միջուկով կեքս
Էկլեր
Գազարով տորթ
Սև հաղարջով մաֆին
Տորտինո
Շոկոլադե բիսկվիտ
Բանանով հաց
Շոկոլադով կեքսեր
Սալորով թխվածք
Սոբա
Նուտելայով բրաունի
Բազուկով չեխական դերունի
Մաղադանոսով կոտլետ
Սրտաձև էկլեր
Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ
Սև հաղարջով կեքս
Դդմիկով կոտլետ
Շոկոլադե կեքս
Կոլդունի
Lյարդով տորթ
Տորթ <<Պանչո>>
Ռուլետ <<Վագրային>>