Շոկոլադով կեքսեր

Անի Նալբանդյան · դեկտեմբեր 2 2014
Դիտումներ 7754

Ձեր իմացած բաղադրատոմսերին ավելացրեք նաև այս մեկը, որը կդառնա Ձեր սիրելի բաղադրատոմսերից մեկը:

Բաղադրությունը`

  • 100 գրամ կարագ
  • 100 գրամ շաքարավազ
  • 3 հատ ձու
  • 200 գրամ ալյուր
  • 1 թ/գ փխրեցուցիչ
  • Վանիլին
  • Շոկոլադե գնդիկներ

Պատրաստման եղանակը`


1. Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան:
2. Կարագը հասցնել սենյակային ջերմասիճանի և խառնել շաքարավազի հետ:
3. Ավելացնել ձվերը և խառնել մինչև համասեռ զանգված ստանալը:
4. Ավելացնել վանիլինը և շոկոլադե գնդիկները և խառնել:
5. Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի հետ և ավելացնել պատրաստի զանգվածի վրա: Պետք է ստացվի ոչ պնդի խմոր:
6. Խմորը լցնել ֆորմայի մեջ 2/3 չափով և պահել ջեռոցում 25 րոպե, մինչև որ կեքսի գլխիկները կդառնան ոսկեգույն:

ձուալյուրվանիլինշաքարավազկարագփխրեցուցիչ

Նմանատիպ գրառումներ
Շոկոլադե բիսկվիտ
Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>
Կիտրոնով թխվածք
Էկլեր
Տորտինո
Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ
Սալորով թխվածք
Սրտաձև միջուկով կեքս
Սրտաձև էկլեր
Գազարով տորթ
Շոկոլադե տորթ
Սև հաղարջով մաֆին
Ելակով ալադի
Շոկոլադե կեքս
Բանանով հաց
Հաղարջով ալադի
Ամերիկյան Փանքեյք
Սոբա
Նուտելայով բրաունի
Բազուկով չեխական դերունի
Մաղադանոսով կոտլետ
Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ
Սնկով և բրոկոլիով թխվածք
Սև հաղարջով կեքս
Դդմիկով կոտլետ
Կոլդունի
Lյարդով տորթ
Տորթ <<Պանչո>>
Ռուլետ <<Վագրային>>