Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Անի Նալբանդյան · նոյեմբեր 6 2015
Դիտումներ 9773

Արագ պատրաստվող և սնդարար բանջարեղենային թխվածքները կարող են փրկություն լինել աշխատող և քիչ ժամանակ ունեցող կանանց համար:

Բաղադրությունը`

  • Միջուկի համար`
    • 250 գրամ սունկ
    • 200 գրամ բրոկոլի
    • 1 հատ գլուխ սոխ
    • աղ, սև պղպեղ
  • Խմորի համար`
    • 2 հատ ձու
    • 1 բաժակ մածուն
    • 1 բաժակ ալյուր
    • 1 թ/գ սոդա
    • 0.5 թ/գ աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Սոդան ավելացնել մածունի վրա, խառնել, թողնել 1-2 րոպե, ավելացնել ձուն, աղը և հարել: Վերջում ավելացնել ալյուրը,խառնել մինչև համասեռ զանգված ստացվի:
2.Գլուխ սոխը մանր կտրատել և տապակել ձեթի մեջ: Երբ սոխը ոսկեգույն դառնա, ավելացնել կտրատած սունկը, տապակել 3-5 րոպե, ապա ավելացնել մանր կտրատած բրոկոլին: Տապակել ևս 5 րոպե, համեմել աղով և սև պղպեղով:
3.Տապակի հատակին յուղաթերթ դնել, յուղաթերթի վրա և տապակի պատերին ձեթ քսել, լցնել խմորի կեսը, ապա միջուկը ու վրան խմորի մյուս կեսը: Թխել 170 աստիճան ջեռոցում 35-40 րոպե:
Բարի ախորժակ

ձուալյուրսունկկարկանդակներմածունբրոկոլի

Նմանատիպ գրառումներ
Ելակով ալադի
Ամերիկյան Փանքեյք
Սրտաձև միջուկով կեքս
Շոկոլադե տորթ
Հաղարջով ալադի
Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>
Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ
Սալորով թխվածք
Կիտրոնով թխվածք
Սոբա
Նուտելայով բրաունի
Բազուկով չեխական դերունի
Մաղադանոսով կոտլետ
Էկլեր
Սրտաձև էկլեր
Գազարով տորթ
Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ
Սև հաղարջով կեքս
Սև հաղարջով մաֆին
Տորտինո
Դդմիկով կոտլետ
Շոկոլադե բիսկվիտ
Շոկոլադե կեքս
Կոլդունի
Բանանով հաց
Lյարդով տորթ
Տորթ <<Պանչո>>
Ռուլետ <<Վագրային>>
Շոկոլադով կեքսեր